Vi letar ju tomt runt Göteborg och har tittat på allt möjligt, men alltid är det något knas tyvärr. Nu har vi tittat på ännu en tomt som är ett berg med en platå högst upp att ev kunna lägga huset. Tomten kostar 600 tusen + allt som kommer till. Det innebär troligen oxå en del sprängning. Vi skulle vilja bygga ett modulhus ex älvsbyhus, smålandsvillan eller ev hjältevadshus, ca 100 kvm botteplatta med 60 kvm övervåning. Vi måste lejja bort hela övervåningen, är 400' rimligt för att färdigställa den med två sovrum, badrum, allrum med kupa. Är det någon som skulle kunna ge en siffra på vad det faktiskt kommer kosta i slutändan med allt som tillkommer under vägen??
 
400' för att färdigställa övervåningen låter rimligt (inkl isolering). Kanske det t.o.m kan bli billigare beroende på materialval.
 
vi har byggt modulenthus, sundborn med oinredd övervåning - 80kvm (4 sovrum, allrum + bad med bastu). Den skulle husleverantören ha 400 000 för, så jag tycker det låter som att ni mycket väl kan få det gjort för de pengarna.
 
Vi inredde vår övervåning på 100 kvm i egen regi (dock med inhyrda vita hantverkare), och vi hamnade ca 100' billigare än om husfirman skulle göra övervåningen. Nu har jag tyvärr inga siffror....
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.