Hej! Ska köpa en hög och smal vattenburen radiator för kök.

Vem/vilka gör roligare radiatorer som inte kostar 10 loppor?
 
De flesta "roliga" jag har sett är elektriska. Där kan man få speglar och allt möjligt.
 
Dom behöver inte vara slås sig för knäna-kul, bara lite andra former och färger!
 
Är också på jakt efter en hög och smal radiator, ca 180 * 35 cm. Letar bland svenska hemsidor, och ser att de flesta snygga klassas som handdukstorkar, så sök på det. (exempel på hemsidor: www.energiportalen.se, www.epecon.se, www.radson.com, www.smarthem.se, www.korado.se) De snyggaste jag hittat är dock på utländska hemsidor. Vågar man köpa ett sådant? Jag har förstått att det finns "övergångar" mellan olika gängstandards, men finns det andra fallgropar (annat än tveksam kvalitet och svårt att reklamera)? Tipsa gärna om fler hemsidor!
 
Rinkaby har några serier med designradiatorer, bl.a. i olika färger. Jag har bara gott att säga om Rinkaby (rinkabyror.se), och de brukar hålla bra priser på bra produkter. Och 180 dagars returrätt!
 
Hittar inget speciellt spännande via hemsidan. Har de bredare sortiment i butiken i Rinkaby menar du?
 
Radiatorn från Epecon aom användes i senaste Bygglov var väldigt fräck. Heatwave hette den (enligt TV4:s hemsida), men jag hittade tyvärr den inte på Epecon.

http://http://www.epecon.se/
 
http://www.designradiator.nl/

Kolla runt här, och kolla vad det är för märken på elementen, sedan kan man säkert hitta till deras hemsidor och hitta till svenska återförsäljare. Hoppas jag! Riktigt Coola ( Hotta!? ) element ju! :)
 
dalle skrev:
Radiatorn från Epecon aom användes i senaste Bygglov var väldigt fräck. Heatwave hette den (enligt TV4:s hemsida), men jag hittade tyvärr den inte på Epecon.

[länk]

Jag hittade den finns på hemsidan under "Nyheter", dock inte under "produkter"!

Mvh/Abbe
 
Hörrni det tar sig!!!!!
 
Är det någon som har koll på priser?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.