Här är dom första exteriörbilderna på vårt Karlsonhus som vi bygger på Färingsö utanför Stockholm.

http://flickr.com/photos/22725413@N02/


Inuti är det bara dom tråkiga sakerna klara ännu, så där har vi inte tagit några bilder som är värda att lägga ut ännu.
 
Jättekul att se då ert hus till viss del liknar det vi kommer att bygga (egenritat LB-hus). Bla har jag valt samma panelsättning, det vanligaste är ju tvärtom, liggande nere och ståemde uppe, så det var roligt att få se i verkligheten. återkom gärna med planlösning och annat!! Även "tråkiga" inne bilder välkomnas.

/Myrlejon
 
Huset hade stående panel både uppe och nere i det första utförandet, men då tycker jag att intrycket blev för högt. Har ni några bilder på ert hus. Vi är jättenöjda hittills med hur huset blir. Nästa vecka börjar byggarna med att lägga golv och måla inomhus så det blir det lite roligare att titta in varje kväll. Vi bygges på tomten där vi har bott i 10 år i ett litet hus. Så vi är väldigt delaktiga i hur bygget fortskrider och nu har vi nog ändrat klart på interiörern. Så nu kommer det att rulla på ett tag för alla vet vad dom ska göra.
Vi är jätteglada. Vi flyttar från 60 kvm till 148 kvm så det blir en klar förändring av det hela.
Och att allt blir som vi har ritat och tänkt oss.
 
Nej vi har tyvärr inga bilder då vi fortfarande väntar på bygglov. Hoppas på att bli klara i höst...
Kul att bo på samma tomt, då har ni full koll. Vi bor iofs inte mer än någon km från vårt blivande tomt. Lite "taktikflyttade" när vi förstod att det skulle dra ut på tiden. Vi har fått en chans att känna in oss och vet att här vill vi bo och vågar satsa på nybygge.
 
Vilket fint hus! Vi ska börja bygga hus nästa år men har så gott som bestämt oss för Karlssonhus - lusthus(om vi får bygglov för det ) eller Mälhamra. Erat liknar ju Mälhamra - är det det ni haft som modell?
Får man vara ofin och fråga ungefär vad huset kostat?...
 
Nu börjar det närma sig. Onsdagen den 9:e april är det besiktning.
Nu är det bara en del småsaker och fix kvar. (Plus några lite större förstås, som att utelamporna till Entrén inte har kommit)
Har uppdaterat länken med lite mer bilder.

http://flickr.com/photos/22725413@N02/
 
Såg först nu frågan om vilken husmodell som vi använt och det är Hunnebo. Jag visade dom ett gammalt hus som jag hade som inspiration och det här var det huset dom kom tillbaks med och jag är bara jättenöjd. Det har precis rätt uttryck som jag ville ha.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.