Hej!

Tänkte höra med er på forumet som äger en takintegrerad fläkt som ni kan rekommendera? Någon som har några bra tips?

Takhöjd:240
Häll: 80 cm

Gärna en fläkt större än hällen.


Tack på förhand!
 
Hej

vi köpte en Athena från fjäråskupan, har 800mm häll och fläkten är 1000mm. så här långt är vi nöjda :) och nej köket är inte helt färdigt än!
 
  • Kök under renovering med Athena köksfläkt ovanför en 800mm häll, träbänkskiva och ljusa skåp.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
A andkar skrev:
Hej

vi köpte en Athena från fjäråskupan, har 800mm häll och fläkten är 1000mm. så här långt är vi nöjda :) och nej köket är inte helt färdigt än!
Hej,
Nyfiken på om ni fortfarande är nöjda med er takfläkt eller om du har några medskick på vägen till en som funderar på samma takfläkt.
Undrar också om det var något ni gjorde vid installationen som ni är särskilt nöjda med?
Även vart ni placerade er renslucka?

Tack!
 
Hej! Vi är väldigt nöjda fortfarande! Vi satte en renslucka på halva sträckan precis innan ljuddämparen som går att komma åt på våning 2. Det är lite klurigt att komma åt att göra rent bakre sidan om inte fälls ut, det samlas hos oss mycket fett där
 
Nordanro Premium och Noblessa har samma leverantör. Det som många i detta kommentars fält är missnöjda med faller oftast ut i okunskap hos säljare. Elon Säljare har ingen provision, därav arbetar inte de vassaste där. Monteringsanvisningar ska följa med, men många hantverkare som monterar dessa kök för första gången får sig alltid en tankeställare. Förstår du dock hur allt går till kan du smälla upp ett stort kök på mindre än en dag. Därför SKA inte monterings kostnaden vara så hög..

Nordanro Premium har färdigmonterade stommar. Bättre anpassningsmöjligheter, sortiment och kvalitet. Goodwill på 10 år och kök som håller 20. Hållbarhetspolicyn och låga utsläpp är en klass för sig. Färg anpassade stommar utan extra kostnad, infräst belysning i väggskåp ifrån fabrik m.m. Anti touch på vissa luckor finns. Optimalt för barnfamiljer. Namnet premium betyder inte automatiskt att det är dyrare. Det finns såklart billiga alternativ med.

Nordanro Flex är som många tänker - Liknar Epoq och IKEA med platta paket - men ändå bättre än de sistnämnda. Fördelen är att man kan komma med en egen NCS kod för att få den färg man önskar. Dubbelt så lång montage tid, litet sortiment, enkelt att arbeta med.

Har en vän som köpt IKEA kök i valnöt i somras. Det är redan solblekt...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.