Hej!
Ytterligare en fråga:
Fiskarhedenvillan, är det nån av dem som vet om de har någon totalentreprenad? vad kan det annars gå på att anlita någon annan att göra det? På en höft..;-)
 
De erbjuder entreprenad i olika former, t ex enbart stomresning eller helt nyckelfärdigt. Priser för detta kan jag dock inte svara på (säkert någon annan som kan).
 
Jag var i kontakt med Fiskarheden för ett knappt år sedan, och då kunde de endast erbjuda husleverans (eller möjligtvis stomresning, kommer inte riktigt ihåg). Detta gäller Stockholm.
 
Hejsan. Vi Skall Bygga Spoven Till Sommaren-08 I Lidköping.
Här Får Du Lite Ca Priser.
Platta Med 300 Isol. Och Värme Ca 200000 Tusen Pengar.
1: Stommontering, Tätt I Tak,fönster, Dörrar,utegips Med Spikregel Balkongstomme Ca165000 Tusen Pengar.
2:isol. I Alla Ytterväggar,plast Oc Glespanel I Ytterväggar Och Itak, Innerväggar Uppreglade Med Skiva På Ena Sidan, Ventilation,färdigt För El Och Rör Ca 120000 Tusen Pengar.
3: Grundmålad Ytterpanel, Plåtarbeten, Komplett Veranda. Ca 100000 Tusen Pengar.
4: Skiva Insida Yttervägg, Isol. Och Dubblering Till Innervägg, Komplett Kök Och Garderobinredning, Dörrkarmar Smygbräder Innertrapp. Ca 85000 Tusen Pengar.
5:list Och Foder- Dörr, Golv ,fönster ,tak, Maskininstallation, Luckor, Knoppar Handtag, Taktegelläggning, Takhuvar. 80000 Tusen Pengar.
En Komplett Installation Av El, Vvs .målning, Tapetsering, Golvläggning Och Mindre Markarbeten Ingår.
övrigt: Entrepenörer Ansvarar För Grovdtädning Och Besiktningsanmärkningar.
Köparen Ansvarar För Conntainer För Sopor Och Byggavfall, Byggström,, Grundundersökningar, Röjning Körbar Våg, Snöröjning, Presseningar 2 St ¨4-7 Meter, Slutstädning Osv.
Man Kan Alltid ändra Sig Under Resans Gång, Bara Man Har En Tydlig Dialog Med De Som Arbetar. Har Man Kommit överens Om Något Förutsätter Jag Att Man Håller Ord, Annars Hör Man Av Sig. Rent Och Sunt Förnuft Helt Enkelt.
Sedan är Det Upp Till Var Och En Att Ta Vilka åtaganden Man Vill. Det Du Inte Vill Ha Kvittas På Räkningen.
Vi Bygger Eget Bubbelgarage Själva.
Värmepump I Kombinikation Med Solpaneler Och Bergvärme.
Hoppas Att Solen Skinner Till Sommaren.
Priserna är Ungefärliga Utan Att Vi Har Bearbetat Fh Så Pruta Så Mycket Ni Orkar.
Mvh Mats Med Fam.
 
ett litet tips bara! Två presenningar räcker inte långt. Inte för oss i alla fall. Snickaren vi hade anlitat hade två extra med sig men det räckte inte heller så vi fick åka och köpa 4 extra till!!! Fast vi hade förstås virke till både hus och garage. Hoppas på en bra sommar för samtliga som skall bygga. Denna höst/vinter har varit förförlig, tycker synd om våra snickare just nu (fast det börjar iofs bli så gott som klart på utsidan så de kan arbeta inne i värmen. Lycka till alla fiskarhedenvillanbyggare. Längtar till 1 maj INFLYTTNING!!!
 
Två presenningar räcker inte långt alls... vi är snart klara med vår Fiskarhedenvillan Lövsångare, vi började med att bygga ett garage själva, kan inte begripa hur man skulle få ihop det om vi inte gjort det först. Inte kul att behöva ha allt material liggande ute, så om ni har möjlighet börja med garaget först, gör det i alla få så långt så att det är tätt och låsbart. Då kan du låsa in material och inte minst verktyg, det är inte kul att släpa runt med verktygen om man inte behöver.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.