P Plaincollar skrev:
Har en Ctr-01 som styr två lampor. Vill kunna dimma dessa med Plejd-appen endast. Fungerar det och vad blir då skillnaden i kopplingen i dosan? Har fas, nolla och jord i uttaget. Någon som vet?
Koppla bort det som eventuellt finns på 1 & 2..och SELV?
 
Idag har jag fas kopplad från elskåp till Lupp fas från Lner till vägguttaget. Samt nollan till N. Inget kopplat till SELV. Jorden direkt till uttaget. Vad är det som gör den dimbar?
 
Nollan till från N till uttag såklart
 
Hjärnsläpp:
Den är väl inte en dimmer, det är ju ett relä väl?
Det du ska ha är en DIM-0x.

Den kopplas enligt anvisningarna, du har alla sladdar som behövs.
 
Redigerat:
Hjärnstillestånd!
En DIM-01? Båda lamporna styrs lika. Anvisningar? Det är de jag saknar. .En CTR förstår jag men i och med med att det inte finns någon väggdimmer utan det är bara appen som skall reglera väggutaget så vet jag inte vad jag skall göra annorlunda dvs erhålla möjligheten att dimma. Idag är det som bilden.
 
  • Elektronisk kopplingsschema med en Plejd-kontroll, kablar, ett vägguttag och två spotlightlampor, som illustrerar en DIM-01 installation utan väggdimmer.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
(En nolla och en fas är kopplade förbi plejden)
 

Bästa svaret

P Plaincollar skrev:
(En nolla och en fas är kopplade förbi plejden)
Jag förstår inte problemet, du kopplar DIM precis som CTR, enda skillnaden är att sladden som går till uttaget sitter på dim-utgången En grafisk kurvig pil pekar snett uppåt höger.

Diagram som visar anslutningar till Plejd DIM-01 med platserna N, L, 1, 2 markerade och text om extra styringångar samt deras användningsområden.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

https://brand.plejd.com/downloads/manual/DIM-01/plejd_manual_DIM-01_SV.pdf
 
Förstår din frustration. Kan känna likadant med uppenbara frågor inom mitt område.
Jag tror polletten trillade ner. Har inte kopplat DIM förut och tänkte inte på utgångarnas märkning som är olika. Elaren har gjort allt men kan inte ringa honom varje jag vill komplettera alt skifta Plejd-enheter.
Tack för dina svar!
 
  • Gilla
Dilato
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.