R
Byggde ihop en hylla för att ställa lite lister och profiler i. Använde ett gammalt papprör på ca 10cm diameter som jag hade liggande. Sågade upp några 50cm långa bitar och fräste spår i en planka för att ställa dem i (tänk er en väldigt stor pan-flöjt).

För att fästa dem i plankan så fick jag snilleblixten att fylla spåren jag fräst med silikon och trycka ner rören däri. Hade nog varit en rätt bra idé om jag verkligen använt silikon. Märkte idag att jag istället lyckats ta en tub outdoor seal som jag inte ens visste att jag hade.

https://www.bostik.com/sweden/sv/ca...uBDcPP37-elR1FOrsmUHr9lfgMb846ZRoCtHsQAvD_BwE

Märkte det p.g.a. att fogen fortfarande var klibbig som när den kom ur tuben när jag kollade idag, ca 12 timmar senare.

Det enda jag hittar i produktbeskrivningen är att den ska bli yt-torr efter 48 timmar. Men kommer den någonsin härda igenom eller är det lika bra att försöka avlägsna kladdet och göra om? Det gör mig inget om jag får vänta ett par veckor på att det härdar, men om det är lönlöst är det lika bra att ta tag i det direkt.
 
Redigerat:
Det kommer så vitt jag vet aldrig härda.
 
  • Gilla
Chiippe
  • Laddar…
R
S stockholmsamatören skrev:
Det kommer så vitt jag vet aldrig härda.
Tack, jag insåg det efter ett par dagar, försökte ta bort kladdet, spillde lacknafta över hela projektet, slängde allt i soporna, och har nu bestämt mig för att göra en annan lösning :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.