Föregående ägare har gjort en fullösning här och det är inte jättesnyggt. Dragit lös kabel in i garaget och sen in i stickpropp
Tänkte göra det ordentligt och använda redan dragen kanal som sitter bakom armaturen (varför man nu inte bara använde den)

Utvändig belysningsarmatur på en röd tegelvägg över en trädörr och en trädgarageport; en lös elkabel hänger ovanför porten.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Jag har nästintill noll sinne för smak och design, och tänkte höra med er ifall ni tycker befintlig är snygg eller jag ska passa på att byta. Den nuvarande är en Konstsmide och typ 20-30 år gammal så den är ej original.
Vill inte ha någon modern skit, utan det ska vara passande och troget till huset. Det är från 60-talet så kanske ingen uråldrig stil men inte för nytt heller. Garageporten funderar jag på att måla i någon grön nyans linoljefärg ifall det kan hjälpa

Denna tror jag är liknande det som satt från början och rätt snygg tycker jag
https://www.konstsmide.se/ljus-ute/...-e27-svart-434-750?light=&color=Black&length=
Alt ännu enklare:
https://www.konstsmide.se/ljus-ute/...e27-svart-7335-750?light=&color=Black&length=

Vad hade ni gjort?
 
Jag skulle behålla den gamla om den är ok skick. Bara tvätta den och koppla elen på rätt sätt. Den verkar lysa åt det håll man vill ha ljuset när man står utanför garaget.
 
J Josth skrev:
Jag skulle behålla den gamla om den är ok skick. Bara tvätta den och koppla elen på rätt sätt. Den verkar lysa åt det håll man vill ha ljuset när man står utanför garaget.
Alright, tack! Ja den ser säkert okej ut.
Den är egentligen bara för utseende. Behövs inte lysas upp något utan det är bara för myskänsla och välbehag
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.