R Robertos skrev:
se svar ovan. Har haft en annan spis inkopplad utan problem, som jag nu tänkte ersätta.
Har du kollat att det är rätt kopplat i spisen, enligt schemat i inlägg # 3, 400V N , sladden följe ju med spisen. Inget är hugget i sten.
 
Tycker det ser ut som att nollan inte är korrekt kopplad inuti spisen ?
 
Snabelsvansen,
Trådstartaren visar ingen bild på hur det är kopplat inuti spisen, utan säger bara att det är korrekt kopplat, det ynka lilla som kan skönjas genom ett galler. Alltså inget som visas tydligt för forumsmedlemmarna hur det är kopplat där.

Konstigt också om tillverkaren skulle inuti ha koppat hällen på ett visst alternativ, och ha en ansluten sladd, eftersom anslutningssladden tydligen saknade stickpropp. Tillverkaren kan ju inte veta vad kunden tar sig till och monterar för stickpropp, och då risk hällen förstörs. Bäst för häll-tillverkaren för att undgå bråk från kund är att inte koppla in den på något de olika alternativen.
 
Redigerat:
A Arnodt skrev:
Snabelsvansen,
Trådstartaren visar ingen bild på hur det är kopplat inuti spisen, utan säger bara att det är korrekt kopplat, det ynka lila som kan skönjas genom ett galler. Alltså inget som visas tydligt för forumsmedlemmarna hur det är kopplat där.

Konstigt också om tillverkaren skulle inuti ha koppat hällen på ett visst alternativ, och ha en ansluten sladd, eftersom anlsutningssladden tydligen saknade stickpropp. Tillverkaren kan ju inte veta vad kunden tar sig till och monterar för stickpropp, och då risk hällen förstörs. Bäst för häll-tillverkaren för att undgå bråk från kund är att inte koppla in den på något de olika alternativen.
Tycker ändå att man kan skymta genom gallret att det ser knas ut, men går ju som sagt inte att se riktigt.
TS får helt enkelt kontrollera detta.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.