Hej,

Vi bor i en Smålandsvillan version stora katthult 2003. Vi lyckas inte hitta vattencentralen för dricks, badvatten. Någon som vet var den sitter?

Ritningarna följde inte med husköpet och kommunen har dem inte........

Centralen borde ju rinligtvis sitta i tvättstugan, men vi hittar bara fjärrvärme uppdelning i tre slingor o el, utöver ejälva vattenberedaren och där finns inga vattenförgreningar.

Anledningen till frågan är att vi skall bygga badrum på övre plan och SMV har dragit upp vatten som sticker ut däruppe. Men vart börjar de?

De skall enligt uppgift såklart inte vara skarvade osynligt....

?

:D
 
det finns antagligen bakom en inspektionslucka någonstans, dvs en vit plåtlucka någonstans på väggen, kanske i badrummet eller under nån trapp mm. ni får leta efter en plåtlucka på väggarna :)
 
Ja, man skyulle ju kunna tycka att det finns en plåtlucka någon stans.

Vi har letat o letat. Vi har hittat fjärrvärme, elcentral. Och alla rum har el luckor. Badrummet på nedrepalan saknar luckor helt. Under trappen finns inget....

Så mystiskt.

Någon som bor i en stora katthult (Smålandsvilla) som vet?

Dessutom saknas VVS ritningar. Fick fick dem aldrig vid köp. Kommunen borde ju ha ritningar men vi ringde dom och de sade att Skanska som byggt huset 2003 alldrig avslutat eller lämnat in ritningar, vilket de borde gjort.

Total förvirring. Vårt hopp står nu till smålandsvillan som förhoppningsvis kan skicka standard ritningar till oss. Så vi kan hitta vattencentralen.

Visst måste det finnas en? Kan det vara byggt utan?

??
 
ja, det kan va byggt utan. Skarvarna kan ju vara pressade i golv och väggar, det var ju godkänt då!
 
Nu har vi hittat centralen - bakom frysen! *hummm*
 
Bra, då syns den ju inte ;)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.