Någon som anlitat Densia vid besiktning och/eller värdering? Verkar de vara noggranna och seriösa? Hemsidan ger ett gott intryck, men man skall ju inte döma hunden efter håren... Börjar bli dags att boka in besiktning inför husövertagande (Huddinge) så vet ni att vi borde ringa någon annan än Densia, tala gärna om det (och säg gärna även vem vi bör anlita istället :) ).
 
Sent svar - vi anlitade Densia när vi skulle köpa ett hus i Sollentuna - eftersom vi betalt på gränsen för mycket för huset så ville vi att allt skulle vara perfekt men Densia gjorde en väldigt grundlig undersökining och upptäckte småfel som behövde fixas för ca 50-100000 kr samt att det inte fanns bygglov för garage och ombyggnation av tvättstuga - pga av dålig mäklare som inte kunde medla kunde vi inte komma överens med säljaren och vi drog oss ur affären - senare såldes samma hus 300000 kr billigare (har kollat upp) så säljeren gjorde troligtvis en miss som inte antog vårat erbjudande.

Så kan starkt rekommendera Densia för någon som behöver besiktningsman.
 
Vi anlitade Densia för besiktning av vårt nyköpta hus. Priset var nästan dubbelt så högt som en vanlig besiktning, men då skulle de även gå igenom el och vvs. Besiktningsmannen var bra men erbjudandet var en bluff. Det var en vanlig besiktning som gjordes på 2 tim. El och vvs tittade han inte ens på. När vi påpekar detta för Densia säger de att det bara är att betala. Undvik den här bluffen och ta ett seriös företag istället.
 
Thomas59
Anlitade Densia förra våren på rek av en god vän som är fastighetsförvaltare. Densia gav ett seriöst intryck och gjorde ett, vad jag kan se, mycket gott jobb. Noggann och kunnig besiktningsman som kunde svara på alla frågor och verkligen gick igenom ALLT.
 
Vi använde Densia vid köpet av nuvarande hus. Tyckte de gjorde en utomordentlig genomgång av samtliga områden de utlovat. Slutrapporten var även den mycket mer detaljerad än andra "enklare" besiktningar.

Huruvida det är prisvärt eller ej kan nog skilja sig från fall till fall. Det kostar som sagt rätt mycket mer, men känner man att det krävs en grundligare genomgång av huset kan deras erbjudande sannolikt klassas som prisvärt.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.