Idag var vi riktigt på hugget och fick upp ännu fler bilder på sidan. Vi passar på att presentera nästa rum (nr2), köket. Välkomna in på en kopp kaffe. ;)
 
Tjohoo.... Vi måste få jubla lite. Vi är färdigmålade.... nästan.
 
Nu har vi vi fått alla alla massor för att göra klart tomten, förhoppningsvis har vi sten så att det räcker också. Det som saknas nu är en grävare. Någon som känner till en bra grävare med stor maskin i västeråstrakten? ;)
 
Nu är även den andra dagen avhandlad. Vad tror ni, kommer det bli en villatomt av detta?
 
Jösses vad spännande. idag levereras garaget Bilder från resningen kommer läggas ut kontinuerligt under dagen.
 
Första dagens arbete med garaget är nu avslutat. Nu har vi ett garage på tomten också, i och för sig utan tak men ändå ett garage. Imorgon fortsätter vi med att täta taket också. Fler bilder från dagens arbete finns på vår sida.

Vad tror ni om detta?

IMG_4634-732312.JPG
 
Bygget av garaget går vidare. Fler bilder kan hittas i vår blogg. Kommentera gärna, antigen här eller på bloggen.

IMG_4646-775983.JPG
 
Så var det färdigspikat för den här helgen. Nu återstår 'bara' taktegel, dörr, fönster, garageportar och att göra klart invändigt med el, isolering väggar och annat. En barnlek va? ;)
 
Igår restes den tredje byggnaden på vår tomt vi satte upp en liten holk i samma stil som huset. I övrigt så har det bara julpyntats lite men mest har det varit lugnt. Vi väntar in fönster och dörr till garaget, en stor laddning takpannor också.
 
Årets stora projekt är nu fastslagna. Det ska byggas veranda, gräsmattan ska anläggas och både garage och vinterträdgård ska byggas klart. Det kommer bli mycket arbete men också mycket att skriva om visa bilder på våran sida. Detta kommer bli ett spännande år.
 
Vi har fått reda på att olika rum kommer synas i lite olika media. Närmare bestämt i 'Drömhem & Trädgård' och i 'Vi i Villas Stockholmsutgåva'. Bilder på vårt kök och på vår lilla toalett kommer vara med i annonserna för ett stort kakel och klinker varuhus.
 
Nu har vi publicerat en bild från tidningen på vår hemsida om det är någon som är nyfiken.
 
Nu börjar trädgårdsfunderingarna komma igång på allvar. Visst, det är lite för tidigt, våren har inte riktigt kommit igång ännu, men vaddå. Är det någon annan här som också har trädgårdsarbetet framför sig i vår/sommar/höst? Är det någon som Robban som har högtflygande planer för gräsmattan?
 
Uppdateringarna har duggat tätt på hemsidan de senaste dagarna. OK, ett är lite off-topic men fortfarande kan det vara en hel del intressant att läsa. Det blir fler uppdateringar unde morgondagen och början av vecka så titta in ofta.
 
Wow, idag passerade vår besöksräknare 200.000 unika besökare. Det är ju fantastiskt roligt att det finns de som tycker om att läsa om våra bravader med bygget.

Annars blir det inte mycket gjort om dagarna när det faller snöblött regn ute, där ute där jobbet finns att göra
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.