Hej,
Vi funderar på att köpa en Nybro.
Finns det någon som har exempel på bra planlösningar för övervåningen?
 
I morgon kommer vårt nybro! Åkte förbi tomten i kväll och nu står det fyra långtradare på gatan med vårt hus!! tjoho nu är det nära, är så spänd, det kommer bli så kul!
 
anna_jimmy skrev:
I morgon kommer vårt nybro! Åkte förbi tomten i kväll och nu står det fyra långtradare på gatan med vårt hus!! tjoho nu är det nära, är så spänd, det kommer bli så kul!
Ojojojojojoj!!! Gud vad roligt!!! Du måste slänga upp bilder här eller på någon blogg sen så vi får se!! :)
 
Finns det fler som upplever att Nybra har kalla golv? Vifunderar på ett Nybro men tycker inte om kalla golv!
 
Vi har beställt ett Nybro, och eftersom Smålandsvillan har bytt krypgrundskonstruktion till en oventilerad isolerad "varm" grund med avfuktare, så är i varje fall min bedömning att golven inte borde bli kalla. Denna grundkonstruktion är för övrigt den som rekommenderas av ledande fuktexperter i Sverige. (Ventlilerad kall krypgrund är en riskkonstruktion).
 
Är inte "kalla golv-problemet" ett ganska nytt "problem" nu när de flesta har golvvärme någonstans i sitt hus? Eller har vänner med golvvärme i hela huset osv. Blir man inte mer "bortskämd" idag än för ca 20 år sedan? Jag tycker att alla golv som inte har golvvärme är mer eller mindre kalla. Vi har beställt ett Nybro utan att oroa oss för detta. Det är mysigt att gå omkring med mystofflor. ;)
 
Nu är vårt Nybro monterat! Allt flöt på och vi hade turen att få uppehållsväder! Nu är det bara att vänta på tillträde...Skall bygga pannrum i garage, lägga golv, montera kök mm.

Kika på bilder från monteringen: http://nybro-insight.blogspot.com/
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.