H hempularen skrev:
Tricket är att välja med väldigt bra äkta referenser. Gå inte på omdörmen som publiceras på förmedlingssidor, eller trustpilot o liknande sidor. Utan fråga vänner, kolleger osv. Om du ser att det arbetas i närområdet, ring på och fråga om de är nöjda.

Finessen med att anlita en BRA hantverkare på löpande räkning, är att de har ingen anledning att luras/fuska. De kommer inte att maska med tiden, det blir bara strul med nästa kund. Och även om de inte har lägsta timpenningen så blir det oftast billigare. En bra snickare gör ledigt samma mängd jobb som 3 eller 4 medelmåttor, och dessutom med bättre resultat.


Men räkna med att det kan ta ett halvår eller mer innan de har tid för dig. Och påpeka vem du har fått referensen av. Bra hantverkare väljer sina kunder lika noga som vi väljer hantverkare.
Absolut, jag håller med. Vi har genom åren plockat på oss ett antal bra. Min erfarenhet är också (tyvärr) att många privatpersoner inte tex tar in besiktningsman eller vet så vi har massor av bra referenser på de som bygger badrum, men vi kan se i deras att det inte är gjort korrekt. Men snyggt på ytan.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.