någon med erfarenheter av eksjöhus? bra och dåligt?:)
 
Har precis skrivit på för ett kvadraten. Eksjöhus ligger primässigt bra till i vår region (Bohuslän).
 
Vi har byggt ett Junibacken i Linköping och är mycket nöjda.
 
Joaher, hur mkt får ni betala för ert Kvadraten?
 
Kvadraten med oinredd övervåning 1.55 milj inkl platta på mark men exklusive markarbetet.
 
Tack Joaher,
Har kollat vad Kvadraten nyckelfärdigt kostar i Sthlm (inkl.markarbete o inredd övervåning) = ca 2,2 milj.
Vet du om takhöjden är 2,5 m? Parkett 8,5 mm eller mer?
(Kanske skulle denna fråga ligga på "prefab trähus"...)
Tack!
 
A
marre493 skrev:
Vi har byggt ett Junibacken i Linköping och är mycket nöjda.
Vilken kostnad hamnade ni på? Skulle va kul att få se bilder också! ;)
 
Hej

Vi är oxå mycket nöjda med Eksjöhus, vi har byggt ett Harmoni i Linköping och flyttade in för 2 månader sedan.
 
Evi, kvadraten totalt inredd i Bohuslän kostar 1.95 exkl markarbeten. 14 mm parket omslipningsbar, 2.4 m takhöjd (tyvärr). Jag tror de lokala säljarna kan välja vad de vill plocka in som standard och således kan priserna skiljas åt.
Vad har ni funderat på för tillval? Vi har bla lagt till råspont+papp (istället för board) 25ksek, fullhöjd kök 5 ksek, fönster ner till golv i kök 2 ksek, rostfria vitvaraor (och bättre) ca 6ksek, borttag av garderober 3ksek/st mm.
 
Anna_Robban
--------------------

Junibacken kostade 2,1 miljoner utan tomt och andra avgifter. Vi valde till en extra takkupa samt 60 cm bredare.
 
  • IMG_0001_1.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • IMG_0001.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Jättefint hus marre493
 
A
Åhhh va fint! Tack!
 
Jag har en hel del råd och tips angående Eksjöhus - har en del negativa saker, men även positiva..... Summan av kardemumman och några av dem är att NOGA gå genom allt, säljaren höjer priser från gång till gång (ha det skriftligt det ni kommer överens om), gå genom ALLA papper inkl bygglov då dessa kan bli fel. Se till att allt levereras till huset är de som ni kommit överens om etc. Alltså det finns en hel del, men i slutändan så får man ett bra hus. Det som är det stora och jobbiga är att Eksjöhus inte bygger med totalentreprenad och om det blir problem (vilket vi fick) skyller de ifrån sig. Samt ta INTE den kvalitetsansvarige som de erbjuder även om det låter smidigt.
 
Mamsa skrev:
Jag har en hel del råd och tips angående Eksjöhus - har en del negativa saker, men även positiva..... Summan av kardemumman och några av dem är att NOGA gå genom allt, säljaren höjer priser från gång till gång (ha det skriftligt det ni kommer överens om), gå genom ALLA papper inkl bygglov då dessa kan bli fel. Se till att allt levereras till huset är de som ni kommit överens om etc. Alltså det finns en hel del, men i slutändan så får man ett bra hus. Det som är det stora och jobbiga är att Eksjöhus inte bygger med coch om det blir problem (vilket vi fick) skyller de ifrån sig. Samt ta INTE den kvalitetsansvarige som de erbjuder även om det låter smidigt.
Vi valde inte den KA som Eksjöhus rekommenderade (den samma som entrepenören). Vi hade tur att allt flöt bra och inget blev fel och då sparde vi mycket pengar på att inte ha totalentrepenad.

Vi hade mycket bra byggare som gjorde mycket bra ifrån sig och hade bra referenser. Om ni hittar en entrepenör med bra referensen så ser jag inga problem med Eksjöhus. De hade en prishöjning innan vi skrev på avtalet, men efter påskrift så blev priset exakt det som vi kommit överens om.
 
Om någon har byggt eller håller på att bygga med Eksjöhus, så vill vi gärna höras av. Vi har mycket att berätta.
MVh
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.