1.Min kära mor fyller 86 nästa månad. Hon klarar inte längre att dammsuga hemma och skulle bli superglad av en ny robotvän som skulle hjälpa henne att få det rent o fint hemma!
2. 4000 Pa
 
4000pa är sugkraften enligt länken.
Vår gamla robotdammsugare vid namn Bert har tyvärr avlidit efter att ha dammsugit upp hundbajs, efter det blivit avspolad och tappad i golvet. Vi saknar honom varje dag och vi skulle gärna få en ny robotmedlem i huset.
Namnet berättar jag om jag blir den lycklige vinnaren:)
Mvh
Jessica
 
Men våran första son på nu fyra veckor och en hund så finns inte riktigt tiden till att dammsuga lika ofta som det behövs då all tid går till våran förstfödda och hunden som byter päls just för tillfället.. Så denna lilla robot hade avlastat mig och min sambo till roligare/vettigare saker att göra just nu

Sugkraften är såklart 4000pa
 
1:
Barnen vill ett husdjur ha,
katt eller bäver ska det va.
Pälsdjursallergiker äro den ena.
På att städa är ingen en fena.
En Liectroux som dammet suger
kanske som husdjur duger?

2:
Sugkraft på 4000 Pa
 
1. Pinsamt att erkänna, men blev lurad till att köpa en robotdammsugare på en fejksida med trovärdigt ”Klarna-skydd”. Jag hade dessförinnan lånat grannens dammsugare, just en M7S Pro, som hon är galet nöjd med, för att träna vår hund till att ”komma överens” med en robotdammsugare. Efter en tids träning så blev det bra. Men det var ju också det enda som blev bra, då jag just där och då kände att jag lagt tillräckligt mycket pengar på ingenting, och ett nytt köp uteblev.
2. Sugkraft på 4000 Pa.
 
1. Nybyggd villa på 2 plan. Köpt Roborock S8 Pro för nedervåningen. Behöver en även för övervåningen. Blir en rolig recension, David vs Goliat!

2. Liectroux M7S Pro har en sugkraft på 4000 Pa.
 
1) Så fort det är lite blött ute drar vi in osannolika mängder smågrus i hallen. Jag oroar mig för att kommunen kommer skicka en räkning för allt grus och sand som vi på något oförklarligt sätt fått med oss in ifrån områdets trottoarer. Med en Liectroux M7S pro som höll hallen ren skulle vi slippa att allt smågrus dras vidare från hallen in i närliggande rum.

2) Sugkraften är 4000 Pa. (Fast sugeffekt på 15 W borde väl vara intressantare? Motsvarar ungefär 1,5 kg lyftkraft.)
 
1. En robotdammsugare kan bli en stor städhjälp när ålderskrämporna börjar komma och man bor ute på landet utan tillgång till städhjälp från någon städfirma..
2 Sugkraften är 4000 Pa.
 
1. Har inte tid med att städa. Värdesätter hellre tiden med mina barn och leka med dom! En sådan skulle helt klart öka på den dyrbara tid!
2. 4000pa
 
1. Skönt att få tid till annat
2. 4000 (pa)
 
1. En robotdammsugare skulle vara den perfekta presenten till hela familjen. Barnen skulle få sig det husdjur de så länge önskat och jag skulle få en möjlighet att ge min fru en dammsigare i födelsedagspresent utan att framstå som en mansgris.

2. Sugkraften är på 4000 Pa.
 
1, Katten kommer att älska den, hon behöver något att åka på :)
2, 4000 Pa
 
1: Med ett hus i tre plan och begränsat städintresse vore en dådan fantastiskt!

2. Sugkraften är på 4000 Pa.
 
1. Långhårig katt med stora ögon sitter på bord, ser nyfiket in i kameran. Inomhusmiljö med diffus bakgrund.


2. Den har 4000 Pa sugkraft.
 
Pensionären
Dammsugning är inte lätt när hjärtat inte vill.
En robotdammsugare vore toppen.

4000 pa
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.