AWS46
1. Vi har en robot idag på entréplan, och det går ju fint. Men nu så bygger vi ut och utökar ovanvåningen (funderar på en projekttråd här).
Vore skönt att automatiskt hålla rent där uppe också!
Ser att denna dammsugaren skulle kunna byta plats med den vi har, då den här är lägre och ser ut att komma in under köksskåpen- hela vägen in till tröskeln, och då behöver ingen höra mig svära över att sopa där under ”manuellt”.

2. 4000 Pa
 
Vill vara ute på golfbanan istället för att moppa golvet😊
Sugkraft 4000pa
 
1. Snart kommer det ett barn till och jag är trött.
2. 4000Pa
 
1.Jag borde vinna en robotdammsugare med mopp funktion eftersom mitt hem är som en djungel, fast istället för vilda djur är det dammtussar och smulor som härskar. Jag har försökt att hålla rent på egen hand, men det är som att kämpa mot en oändlig ström av smuts. Med en robotdammsugare skulle jag äntligen kunna få lite hjälp att tampas med detta oöverstigliga kaos. Tänk dig en vardagsrumsmatta som är fläckfri, ett köksgolv som är skinande rent och ett badrum som ser ut som om det just blivit städat av en professionell städare. Det är precis vad jag behöver i mitt liv och jag lovar att jag ska ta hand om min nya robotdammsugare som om den vore en medlem av familjen!

2. 4000 pa är sugkraften
 
Villhöver den

2. 4000 pa
 
1:
Med en unge på två är städningen ett fullt sjå! Men dammsugaren måste ju fram för att få bort allt damm!
Men med lång sladd och slang snubblar ofta grabben med ett bang!
Dessutom måste han hålla för sitt öra för att det höga ljudet inte höra!
Men med denna apparat skulle grabben få en ny kamrat!
Tänk att som en grabb på två en alldeles egen robot få!

2:
Liectroux M7S Pro har en sugkraft på 4000 Pa.
 
1. Jag och min sambo har köpt en gammal skola som vi bor i. Med ca 200 kvm per våning så hade det varit både trevligt med lite städhjälp, och så hade det varit kul att testa roboten, då kan det bli en recensiontråd på dess jobb och vad den klarar av.

2. 4000 pa

Ett litet rim från mig

Med 400 kvadrat och stora rum,
med en vanlig dammsugare man känner sig dum.
Sugkraften går upp mot 4 tusen,
Moppfunktionen gör susen,
Mer tid för varandra med romantik,
Vår vardag blir sig aldrig lik,
Ingen mer tid att rimma detta får duga,
jag måste fortsätta att manuellt dammsuga.
 
Redigerat:
1. Jag är less på att sonen Lego ligger utspritt på golvet över hela våningen, så den här mackapären kan få samla ihop det dagligen när vi är på jobbet och sover. Så kan vi enkelt tömma behållaren i legolådan sedan, utan att förstöra fötterna på småbitarna.

2. 4000 Pa
 
1. Nu när katterna fäller vinterpälsen skulle det ju vara fantastiskt att få lite hjälp med att eliminera de små tussarna. Samt att moppfunktionen är magisk under badkar!

2. Liectroux M7S Pro har en sugkraft på 4000 Pa.
 
1: Vi hade en robotdammsugare redan för 10 år sedan men tyckte inte det riktigt funkade för oss då. Den trasslade in sig i ungarnas alla leksaker, lät högt, fastnade på trösklar och kunde inte komma runt i alla rummen pga planlösningen. Den packades undan och slängdes tyvärr efter något år. Nu har ungarna blivit större och mängden leksaker är färre, moderna dammsugare, som denna, har blivit tystare och vi har numera ett hus med en ganska stor sammanhängande yta utan trösklar och andra hinder. Att den dessutom han få bort fläckar från spilld mjölk mm verkar perfekt. Vi vill jättegärna ge roboten en ny chans, nu 10 år senare!

2: Sugkraften är 4000 Pascal vilket lär räcka till att bekämpa damråttorna under soffan och suga upp brödsmulorna på köksgolvet från tonåringarnas ändlösa smörgåsätande!
 
1) Den ultimata hjälpredan för någon som inte har så lätt att röra på sig. Kanske är äldre, som min mamma, som dessutom har problem med ryggen, eller någon som helt enkelt inte kan hantera att alltid dra fram den stora otympliga dammsugaren med munstycke som lever sitt eget liv. Jag vet att denna maskin är toppen och vill därför gärna se att den hamnar hos min mamma. :)

2) Liectroux M7S Pro har en sugkraft på 4000 Pa.
 
1,Skulle vara skönt med en hjälpreda där hemma som gör mitt jobb medans jag är ute på rese jobb
2, den har en sugkraft på 4000pa
 
1. Källaren, där tonårsbarnen allt som oftast huserar, blir inte städad i den omfattning den borde då jag sällan har tillträde till den då jag städar. En robotdammsugare som löser uppgiften medan vi är på jobb/skola vore prefekt.

2. 4000 Pa
 
H
Det vore härligt att vinna denna, slippa att släpa på en damsugare upp och ner för trapporna. Har lätt för att få ryggskott och måste tänka på att inte göra vridningsmoment. Så det skulle underlätta vardagen betydligt med en robotdammsugare!
4000 Pa.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.