Hejsan,

Vi ska bygga Kvadraten nere i skåne. Skulle väldigt gärna se lite bilder på olika fasad lösningar. Tegel,puts,trä.........mest för att få en uppfattning om hur det kan se ut. Har ni även bilder från insidan hade det varit trevligt.

/P
 
Hej

Var i skåne ska du bygga??

Kvadraten finns i flera utförande i Helsingborg....jag har sett både puts och trä.

Vi var själva intresserade av att bygga just Kvadraten...men fastnade till slut för Lyckan som också är ett Egna hem hus.
Vi ska bygga utanför Helsingborg
L
 
PÅ eksjöhus hemsida finns det bilder på kvadraten med puts. Vi ska också bygga Kvadraten men i Kronoberg. Har du fått något pris på hur mycket extra de vill ha för putsfasad?
 
Hej!

Vi funderar också på att bygga Kvadraten. Är det någon som vet vad huset kostar och vad som ingår i standardutrustningen?

/Jessica & Lars
 
Vi håller som bäst på. Huset levereras v 24. Vi har fått pris 1193000. Då är det standard kök,trappa till ö-vån, kakel och klinker i bad och golv i grov entren. I detta pris ligger då en övrigt pott på60000 där bla byggel, och kvalitetsansvarig ingår. Detta pris är utan tomt och anslutningar. Standardköket är slätt vitt. Vi har valt till björkkök och en del annat i köket kostnad ca 30000 extra. Vitvaror som ingår i vårt pris var Husqvarna kyl,frys, spis,fläkt, tvätt och torkskåp. Varje säljare gör sina egna standard kalkyler där de väljer standard själva. Hos en del är det vitt kök hos andra björk osv.. Det finns en gemensam prislista för alla säljare där priset för de olika tillvalen är samma varesig man vill köpa till eller ta bort något.
 
Ingick platta på mark med golv värme i detta pris?
Inkludera den någon summa för schakt/sprängning?

Vi har fått ett pris på ca 1.35 miljoner inklusive platta på mark, men exklusive sprängning/schakt.

Tillval av saker ca 90 000 kr med standard grejerna avdraget.

Så totalt 1.35 miljoner. Övriga byggkostander är ca 600 000 kr i detta pris. Resten är byggsatsen.

Tycker du det låter rimligt?

Per G

 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.