IKEA har ett hyllsystem, Gorm, som skulle passa väldigt bra storleksmässigt i vår matkällare.
Men, vi måste tyvärr vänta ett par veckor eftersom den var slut på lager.

Synd... men det ger oss lite tid till att kolla upp vad som finns utöver IKEA.
Kom gärna med bilder och idéer på bra lagerhyllor, gärna i massivt trä!
 
Lyfter denna då vi är på jakt efter lagerhyllor till källaren. Gorm funkar men känns rangliga, är det någon som har tips på en trähylla som är lite mer robust?
 
Alltså vi är ju väldigt "förtjusta i" Ivar som IKEA har. De går att kombinera på en massa sätt och målar man upp dem kan man till och med ha dem i möblerade rum. Vi har liksom ett litet ordspråk hemma hos oss "Det får Ivar ta hand om".
 
Hade helt glömt bort Ivar, trodde de inte såldes längre :)

Nackdelen med Ivar är djupet (30 cm) - men jag undrar om det inte räcker för vad vi skall lagra där.
 
Ivar har även 50 cm djupa hyllor :)
 
Upptäckte det :)

Var iväg på Ikea nu på lunchen på en "kläm & känn". Valet föll trots allt på Gorm till slut, skillnaden i pris blev avgörande (det är trots allt lagerhyllor till källaren och det skulle kosta oss 4k extra att ta Ivar istället för Gorm.

Tack inputen!
 
Trevligt! Tänk vad många det är som har små bloggar om sina hus. Jag har också startat en även om vi inte ens fått vårt hus ännu.
Och håller med - skall man ha hyllor i källaren vill man inte kosta på för mycket. Vår jätteIvar står uppe i lägenheten och är målad. Visserligen i ett hobbyrum, men man vill ändå att den skall se lite vettig ut. Används som både lagerutrymme och datorbord.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.