Det är dags att sätta igång med renoveringen men när det gäller köket så har det tagit tvärstopp. Köket har en hopplös planlösning och är pyttelitet. Hur vi än tänker och funderar och skissar på olika alternativ så slutar det ändå med att allt ser ut på samma sätt som idag. Vi behöver hjälp av någon som kan se på köket med nya ögon och hitta den "perfekta lösningen". Letar man på nätet så är de enda vi hittar sådana som är knutna till vissa återförsäljare och vi vill vara obundna till ett visst märke till att börja med. Jag betalar gärna för tjänsten men var hittar jag någon som kan skissa fram vårt drömkök?
 
Jag sitter i ungefär samma sits som du.
Är iofs nöjd med min planlösning jag har nu, men som du säger "behöver hjälp av någon som kan se på köket med nya ögon och hitta den "perfekta lösningen".
Men som jag förstår så är man inte bunden att köpa t ex ett Marbodal el Ikeakök bara för att dom har hjälpt mig med en skiss. I så fall måste ju något slags avtal skrivas innan man sätter sig vid datorn.
Det viktiga är ju att jag får en bra lösning, sen vart jag köper grejorna, det spelar ju ingen roll.
Funderar på att åka hit och kolla http://www.svenskkf.se/
De finns lite här o där i Sverige, kanske även i närheten av dig?
 
Hemmakatten
Det finns faktiskt inredningsarkitekter som specialiserat sig på kök- när man har ett litet kök som man inte vet vad man skall göra med, då är det man som bäst behöver hjälp av en inredningsarkitetk. de 5-10-15 tusen en sådankostar är väl investerade pengar.
 
Du kan ju för skojs skull lägga ut en ritning här så kanske någon kläcker nåt bra förslag!? Här finns ju gott om duktigt och hjälpsamt folk.

/Elin
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.