Är för att ha torrvaror i. kan gå med en ventil ut i det fria. I övrigt ska det vara ca max 5 C och ner till 2 C för att bevara hemkokt livsmedel i täta borkar. Och absolut inte äpplen och annat i samma utrymme, tex tillsammans med potatis,grönsaker e.t.c.Jonatan79 skrev:
Präsis, en eller två ventiler i ett skafferi mot yttervägg. Det minns jag att min mormor och morfar hade i sitt kök. Hur byggt på 30- eller 40-talet.J jonaserik skrev:
Om du vill ha en lampa som avger både ljus och värme kan det vara en idé att kolla på värmelampor på butiker som riktar sig till lantbruksdjur. De flesta är keramiska eller infraröda, men på en snabbgoogling hittade jag denna på granngården https://www.granngarden.se/varmelampa-philips-ofargad-150w
Tänk bara på att de är brandfarliga, så se till att den är på behörigt avstånd från brännbart material och inte blir täckt av damm.
Tänk bara på att de är brandfarliga, så se till att den är på behörigt avstånd från brännbart material och inte blir täckt av damm.
Redigerat: