Ska åka till USA inom kort, dålig timing med tanke på att dollarkursen slagit rekord i usel nivå så jag fattar att jag inte kommer kunna göra några fynd rent prismässigt. Men ni som kanske är där oftare än jag - är det nåt ni brukar köpa med er hem? Tänker på sånt som kanske inte är så lätt att hitta här. Behöver inte vara byggrelaterat...
 
Korrekt, kursen är usel och det är dyrt där nu! Kanada var mycket bättre dock, om man är i närheten...

Vart ska ni?

https://gregnormancollection.com/classic-pique-shark-polo/
Absolut bästa polo/pike jag varit med om.
Beställer till hotellet i förväg. Bra att kontakta hotellet dock så de är OK med att ta emot och inte tar betalt, vissa kan ta 10-15$ per paket de tar emot!
Finns även på en del Premium Outlets i Florida och på ett par andra ställen i södern.

https://rticoutdoors.com/shop/coolers/soft-sided

Dessa tar dock inte emot utländska kreditkort men man kan ofta köpa via amazon i USA. Till hotellet här med. Ha koll på om det är Amazon som säljer eller någon mellanhand, en artikel för 150$ kan finnas i flera färger där en viss färg inte går från Amazon/RTIC utan via mellanhand och plötsligt kostar den 279$... Gäller flera andra butik-i-butik på Amazon.
Finns i Houston om jag inte minns fel, om du råkar vara förbi där. Är ett gäng fd. Yeti-anställda som öppnat eget och konkurrerar med bättre priser.

En del leksaker om sånt är intressant. Ex Nerf var halva priset mot i Sverige sist. Amerikanska märken i allmänhet kan vara väldigt bra priser, kläder som är dyra märkeskläder kan vara riktigt billigt.
 
  • Gilla
Dublin
  • Laddar…
Brukade leta upp ett "outletområde" och sedan kolla runt i butikerna, blev nästan bara kläder.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.