Det finns ungefär 149 trådar om kap/ger-sågar och jag har läst de flesta,

Dewalt 707
Bosch GCM 8S /10s osv

brukar alltid rekomenderas MEN...

bästa pris just nu? Var?

Om ni hittar ett bra pris, tipsa i tråden.
 
Jag svarar på min egen tråd.:p

Hittade Bosch PCM8S på Beijer för 2 895 kr. I alla fall det billigaste jag hittat.
 
PCM är väl en gröning? En blåing går väl till någon tusenlapp ytterligare... Jag köpte en DW 707 på Coop av alla ställen för 3495:- . Verkar svårt att hitta dem så mycket billigare...
 
Jo, en blå vore nog önskvärt, men jag tycker att det är lite för mycket att ge 5000 för en såg, därför skulle jag vilja veta om det finns några fina kampanjerbjudanden där ute, där man kanske kan få loss en såg för under fyratusen. (exempelvis GCM 10 S).

Någon nämnde Metabo-kopian från Pela som finns på verktygsboden 2 138 kr (http://www.verktygsboden.se/?id=74114) i en tråd. Kan det vara något?
 
Bosch PCM8S blir billigt att handla på hornbach dom har lägsta prisgaranti om du hittar den billigare någon stans i Sverige.
10% rabatt, Finns i Göteborg o Malmö. Jag har nytjat lägsta prisgaranti flera gånger och aldrig något strul. Visa en annons eller något sådant och du får 10% lägre pris.
 
Hej!

Bosch är lite lättare att bära. Teknikmässigt har Bosch lite mer finesser. DeWalt har induktionsmotor vilket ger lite tystare
gång. Bosch har traditionell kolmotor = lite starkare och låter lite mer.

Hittar du en såg under 4000:- inkl moms är det bra priser, det finns ibland runt 3500-3600:-

// Thomas
 
Jag tror mig ha sett DW707 för 3300kr inkl. moms någonstans men jag minns bara inte var. 707:an är ju rätt smidig jämfört med många andra. På Beijer kostar den 4000kr nu. Det finns dock en finess på blå Bosch som jag saknar på 707:an. Man kan ställa djupstopp så att den sparar säg 30mm. för spårsågning. Om man t.ex. har brädor som är olika tjocka, men plana på åtminstone en sidan och ska lägga dem över reglar, takstolar etc. kan man alltså sätta djupstoppet på ett givet mått och få dem lika tjocka just över själva regeln. Det är en funktion jag verkligen saknar när jag jobbar med begagnat virke! Men också något att använda om man gör tappar.
 
Mikael_L
Metabo har också några trevliga sågar, vissa med "tyst" induktionsmotor.
Kolla på: http://www.drift-underhall.se som antagligen har bästa priserna på metobosågar.
 
Hej

Jag har hittat ett företag som säljer GCM8S och sågbord GTA3700 i paket för 6295:-,
de har även DW707 för 3395:-.

Kolla på: http://www.lindarn.se

/Morgan
 
I Swedols novemberblad säljer dom GCM8S med bord GTA3700 för 6244:-
Fick igår hem rabattkupong på 500:- så blir till å handla det paketet! 5744:- är nog rätt så svårslaget pris

mvh Richard
 
Jag handlade en GCM8S (4495 kr K-RAUTA) och ett Kellen sågbord (1295 kr CoopBygg). Superbra kombination för 5790 kr, kan du dessutom få sågen 500 kr billigare, slå till, du kommer inte ångra dig! Lasern på sågen är kanaon, du vet inte att du inte kan leva utan den.
 
Hittar du ett pris som star9 på hans kombination, KÖP KÖP KÖP!
 
Jag är just nu inne på en Bosch GCM8S för 3995 på Drift och underhåll http://www.drift-underhall.se/#showProduct.php?id=3635

Sågbänk har jag nyligen köpt från Verktygsboden (det sk oranga för 1295, otroligt trevligt)

Annars skulle ett kombikit med sågbänk vara bra
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.