Inget blir väl rent av att åka runt i 30 grader.
 
  • Gilla
Bästerortarn
  • Laddar…
boschkenta
raveper raveper skrev:
Inget blir väl rent av att åka runt i 30 grader.
Jodå, jag kör alla kläder utom underkläder i 30, och har gjort i 4-5 år nu utan problem. Arbetskläder åker i 40, och lakan, handdukar, och underkläder i 60.
 
Inget svar på frågan (snarare tvärtom) men jag kör nästan enbart med ull eller ullblandning.
Sommar som vinter, man vill ju inte ha svittiga fötter i onödan...

Dessutom torkar strumporna mycket fortare jämfört med bomull.
 
Newbody är ok, avsevärt högre kvalitet än lågpris klädbutikerna iallafall. Nästan alla svarta strumpor jag har är Newbody och de håller bra.

Tror man generellt får inse att strumpor är förbrukningsvara, det är bara köpa fler så håller varje par längre i kalendertid räknat......
 
Alltså jag har verkligen alla möjliga märken av strumpor, merparten "billiga" och jag har med undantag för Happy Socks som är rent jävla skräp aldrig haft några större problem med att strumpor går sönder speciellt ofta. Nu är det kanske inte såna saker som man lägger på minnet men bortsett från Happy Socks så har kanske två-tre par strumpor gått sönder för mig dom senaste 15 åren. Däremot kan dom ju bli en aning slitna och urtvättade efter 4-5 år men det är ju förväntat.

Man hör det lite då och att någon klagar på strumpor av låg kvalitet, att det går hål etc. Min alldeles egna teori är att det nästan alltid beror på mekanisk påverkan p.g.a. dåliga och/eller illasittande skor alt. fötter som inte sköts som dom borde. När jag var inom äldreomsorgen så såg och tog jag hand om många "problemfötter" och dom orsakade trasiga strumpor hela tiden.
 
  • Gilla
MathiasS
  • Laddar…
Jag har provat strumpor av alla diverse sorter billiga från matbutiken till dyra arbetssockor med förstärkt allt möjligt t.o.m provat bambusockor. Inga har hållit mer än något år. En del riktigt kort tid. Filar inte fötterna men dom är inte så grova.

Jag står eller går omkring nästan hela arbetsdagen men tror att det gäller många med fysiskt arbete.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.