hej forumet,

Har blivit sugen på att testa med en stålplåt som bänkksiva i vårt kök och funderar på hur man behandlar det på lämpligaste sätt för att funka i fukt(kök) och i kontakt med livsmedel?

Har sett det på husdrömmar samt ett kafé vid Nääs Fabriker så det borde funka?


Med vänlig hälsning,

Dennis
 
Säker på att det inte är zink?
 
Düsseldorff
Vilken typ av stål?

Det är en jävla skillnad på exempelvis corten och rostfritt.
 
Jag är osäker på materialet men rostfritt tror jag inte det var,åtminstonde inte den på Nääs. Den var mörk och påminde om varmvalsat stål,men kan givetvis ha fel.
 
Kan kolstål (patinerad/inbränd med olja) vara det du söker? Osäker om det ens är realistiskt dock.
 
Låter omöjligt att hålla rosten borta.
 
Låter som att det är ren zink, vi har gjort några diskbänkar i det
 
plåtrickard plåtrickard skrev:
Låter som att det är ren zink, vi har gjort några diskbänkar i det
Nu blev jag nyfiken. Menar du en plåt/skiva i ren zink? Har du nån bild?
 
Produkter som diskuteras i tråden
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.