Det blir ju allt vanligare med automatiska diskmaskiner som väljer temperatur och programlängd själv beroende på hur smutsig disken är, men hur fungerar den rent tekniskt?

Och vad är era erfarenheter, reglerar den bra så disken alltid blir ren och så?
 
Hårt fastorkade matrester kan vara svåra ibland. Men annars tycker jag att de diskar bra. Är inne på vår andra nu, en Miele. Den första var en Whirlpool som åskan tog. Mielen diskar bättre men kostar ca 4.000 mer...
 
Beror på, det mesta vi kör i diskmaskinen blir rent på det mest ekonomiska programmet. Det är egentligen bara ugnsformar som behöver mer än 45 grader.

Så vill du spara pengar och miljö så diska på "ekonomiprogrammet" och ta formen för hand.

Vi har en Siemens som på auto-programmet sägs mäta renheten i spillvattnet för att beräkna hur mycket som är kvar att diska.
 
Hej!

Har en Whirpool, kör generellt snabbprogrammet om man kör direkt efter mat funkar kanon, får det stå och torka in lite brukar inspection program och det har funkat bra det enda som kan vara problem är om man har en ungsform där det bränt in på kanterna kanske hjälper att byta diskmedel kör nu euroshopper tabs.
 
Okej, tack för svaren!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.