Hej!

Vi har inte diskuterat några detaljer med dom som ska göra vår grund ännu. Vi måste nog vänta tills vi ser hur stor höjdskillnaden blir och sen komma överens om en bra lösning.

När kommer ert hus, ByggareBacchus, och när är det tänkt att ni ska flytta in? Nu börjas det med en ny tomt varje vecka känns det som. Kul!

/Linda
 
Nu har de satt våra fönster som de ska vara i köket och det vart riktigt bra. De har lagt in parkett på hela övervåningen så nu börjar det bli riktigt kul att gå dit o kika. På torsdag skulle köket komma och det blir ju ännu roligare. Men det känns som att de har en hel del kvar att göra för det är bara 6 veckor till inflyttning.

Vi var dit i dag och mutade dem med smörgåstårta så att de skulle bära upp vårt badkar åt oss innan trappen kom upp och det verkade gå hem :) De har en bygg trapp nu som är rak och då är det bättre att bära upp det nu innan riktiga trappen kommer för vi vill ju inte ha den repig.

Som sagt nu är det kul att gå dit för det har hänt nått nytt varje dag.

//Maria
 
Huset kommer v43 och vi börjar flytta in ett par veckor senare.
 
Hej!

Vi håller på att göra en ritning över vart vi ska ha gångar och utebelysning. Hur har ni andra tänkt. Hur många utelampor har ni tänkt ha och hur har ni placerat dom? Hur många eluttag ska ni ha på fasaden? Vet ni hur mycket ni kommer få betala per lampa/eluttag. Nån som ska ha spottar längs taket som lyser ner på fasaden och vet vad det kostar ungefär?

/Linda
 
Hej!

Mastma, har de börjat montera köket? Blir det som ni tänkt er? Kul när det börjar bli klart. Såg att de mittemot er verkar ha flyttat in. Det gick undan känns det som.

Vi hade byggmöte igår och de börjar på tomten i slutet av nästa vecka. Sen kommer huset den 1 november :)

/Linda
 
Hej

Jo de är klar med köket och det blev lika fint som jag tänkt mig ;) Eller klart o klart de har satt alla skåp men vitvaror o fläkt kommer senare. I går satte de dit trappan och alla garderober. Så nu skulle plattsättare och målare börja. Då får man se hur det ser ut det man valt .....

Mitt emot oss så flyttade de in i helgen och det gick undan på slutet det såg ut som en myrstack när det var så många hantverkare där.
Otroligt men nu är det bara 5 veckor till inflyttning.
 
Nu har vi fått tid för slutbesiktning, det blev 8 november. Så då kan vi nog börja flytta in den dagen...det är mindre än en månad.... Så nu har den stora utrensningen har börjat här hemma.
 
Linda: Hur går det för er, har de börjat på tomten än? Vad händer framöver?

/Anette
 
Hej!

Ja, de började gräva i onsdags så nu har de grävt ur och fyllt på med allt grus för att huset ska komma i rätt höjd. Det gick åt en halv meter extra fyll, men det hade vi räknat med. Huset kommer den 1 november så nu är det inte långt kvar. Ni får väl åka förbi då och kika om ni är nyfikna :)

/Linda
 
Zelda; nu är det nära tills stommen kommer då känns det som att det äntligen händer nått.
Linda; När kommer er stomme? Det skulle väl vara snart?

Själv är vi där o kikar lite då i då för nu har det hänta saker varje dag när vi kommer dit, de har snart tapetserat klart, kul. Men det uppkommer saker som vi inte tänkt på, det senaste är vad ska det vara för lister mellan parkett och klinker...

//Maria
 
Mastma skrev:
Zelda; nu är det nära tills stommen kommer då känns det som att det äntligen händer nått.
//Maria
Ja, nu börjar det bil spännande! Det händer något nästan varje dag.

Faktura för grunden lär vara på väg. Lustigt att det alltid verkar gå åt mera fyll än de räknat med...:surprised:
Det verkar nästan vara en regel utan undantag.

Närmaste tiden borde husen poppa upp som svampar i området medan andra flyttar in... när går
flyttlasset Mastma?

/Zelda
 
Flytt lasset går med start 8 november, om 2 veckor ;)
 
Linda; nu är det nära...
Vi har varit till vårt hus i dag och det skall börja städas i morron...Så nu är nästan allt klart, elektrikern ska sätta upp ute belysningen i morron. Såg att Byggarebaccus hus kommit i dag.

//Maria
 
Hej!

Äntligen har huset kommit! Och vad fort det går att bygga upp det. Vi kom dit kl 7.15 och knappt en timme senare var hela nedre våningen på plats. Det blir ju lite roligare att följa bygget nu när huset finns där och det händer saker hela tiden.

Mastma, vad härligt att de är i stort sett klara. Måste kännas underbart att flytta in snart!

Zelda, det ska bli spännande att se ert hus på måndag. Hoppas nu vädret håller i sig så vi slipper regn och snö.

/Linda
 
Hej Linda

Vad kul att få se ert hus. Jag hann inte åka förbi tomterna idag.
Vi inväntar med spänning måndagen.

Mastma.. kan du inte lägga in köksbilden i lite större format så man
kan få se ert fina kök :)

Trevlig helg på er!
/Zelda
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.