Vi var länge inne på Boro hus, men bestämde oss till slut för lösvirke. Huset är egetritat och Boro hade inga problem med att tillverka det. Om vi inte hade valt lösvirke, så hade det nog blivit Boro. De har väldigt rejäla hus, bra med isolering i väggar och tak och de låg klart bäst i pris och hade även en bra utrustningsstandard. Säljaren var kunnig och tillmötesgående (Linköping).
 
Vi håller på att bygga ett boro-dalsland, en vecka kvar till inflyttning vi är jätte nöjda specielt med säljarens engagemang. snikarna har varit supper nöjda allt stämmer perfekt. Det vi ångrar är att vi tog med Marbodal köket det är snyggt men snikarna har fått ändrat för att mått och ritningarna har varit så dåliga.
Skulle vi bygga igen så självklart ett boro hus.
 
Åh! Vad avundsjuk jag blir. Borohus Dalsland är ett favorithus! Har ni gjort några ändringar från grundritningen? Vad kostar huset? Vet ni var man kan titta på ett sådant hus?
Många frågor - hoppas på svar.
 
Vi har tagit ryggåstak i köket och plaserat en köksö där, tvättstugan gorde vi i ett L och klädkamman blev ett data rum. Det mesta utav standard utrustningen har vi valt bort och tagit sådant som vi gillar tex vit lutade innertak och dörrar, ekkök och rosttfritt i kök med sidebyside kyl Vi köpte vårat genom husknuten i gbg men dom hadde inget hus att visa. våra kostnade sluttade på 3,2 med tomt och allt vad huset kostar i standard utförande vet vi inte efter som vi valde till och köpte myket själva. Lycka till
 
Tack för ditt svar!
 
Vi har också köpt ett Boro-hus genom Husknuten i Göteborg. Har äntligen kunnat flytta in i det efter många om och men. Det har varit en del strul på vägen, men det mesta har inte handlat om Borohus (som hette Team Boro på den tiden vi skrev på kontraktet).

Är mycket nöjd med deras snickare och försäljare. Bra och personlig service. Huset är toppenfint (vi har en stuga som heter Blåsippan 80) och vi är rakt igenom nöjda.

Men visst finns det en del nackdelar i själva hanteringen; jag tycker framför allt att saker och ting tenderar att dra ut på tiden och att man får "ligga på" en hel del - både för att saker ska ske och för att få klara besked på frågor.

Om vi någon gång har råd att bygga nytt här i Stockholm så kommer vi klart att överväga Borohus igen.
 
Hej

Vi har också Borohus som ett alternativ, vi har begärt en offert på Södermanland 220 och Skåne 172.

Är det någon som vet vilken prisklass Boro spelar i?

Mvh
Steve_O
 
Vi har köpt ett Borohus Halland 130 som vi ökat med 20 kvm, och jag ( Jävig ?!? ) tycker att de spelar i övre medelklassen typ Trivsel hus, A-hus mm rätta mig gärna om jag har fel

 
Köpte Blåsippan 82 från Borohus, breddade 1,3 och längde 1,3 totalt 91 kvm. Såg det på husknuten iGBG, säljaren var mkt bra. Stomreste det i maj 2007, och håller på med det mesta än(pust)
(ps är mycket nöjd med huset)
 
Igår restes vårt hus Rymd 128. Vi är SÅÅÅÅÅ nöjda!
 
Patamonkan skrev:
Igår restes vårt hus Rymd 128. Vi är SÅÅÅÅÅ nöjda!
vad fick ni betala för den? är jätte sugen på rymnd, men vill lägga till loft på alt förlkänga på nått sett
behöver minstb4 sovrum...
 
Jag vill påminna om att alla icke-kända medlemmar som diskuterar här under Referenser Hustillverkare och uttrycker att de är nöjda/inte nöjda måste uppge fullständigt namn och var man bygger/har byggt. Annas tas era inlägg bort!
 
Vi har byggt ett Borohus Västergötland 163 med lite modifikationer. tex ej brutet tak, en extra kupa och ryggåstak mellan kuporna och 8 m2 öppen yta över kök och en herrgårdsbalkong, det blev riktigt bra... köpte genom husknuten göteborg. allt funkat bra... ångrar inte valet av hustillverkare. byggsatsen ca pris 1050 000 kr och ungefär det samma till hantverkare för färdigställande...
byggt i göteborgs södra skärgård.
 
Vi har ändrat planlösningen ganska rejält och har 4 sovrum. Vi var lite oroliga i början att barnens sovrum skulle kännas små men nu när vi ser resultatet så kunde det inte blivit bättre. Byggsatsen gick på runt miljonen. Slutsumman inkl tomt landar nog på ca 2.5 milj, men vi gör mycket invändigt själva.Vi bygger strax utanför Karlstad.
//Monica
 
Jo, vi har 4 barn , men de delar gärna rum så vi behöver aöötså två stora sovrum, minst 15, så de kan dela ochj sedan två mindre som föräldrasovrum och gäst/arbetsrum. Ska träffa Borohus i veckan, så får vi se vad de kan ge oss. De har e tomt so ligger på 450 000 inklusive anslutningar
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.