941 578 läst · 12 888 svar
942k läst
12,9k svar
Vad blir det för mat?
Tidig idag.
Förrätt - råraka med picklad rödlök, smetana och tångkaviar.
Pastagratäng med spenat - favorit i repris. Den fyllda pastan kan varieras på många sätt
Förrätt - råraka med picklad rödlök, smetana och tångkaviar.
Pastagratäng med spenat - favorit i repris. Den fyllda pastan kan varieras på många sätt
Påstådd hjortburgare från Lidl
Helt OK, men jag hoppas dom får in sina 10 pack med ”pure beef burger” snart igen för mina burgar (höhö) sina och jag har inte sett dem till salu på länge. Kanske närmare norm-grillsäsongen
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Helt OK, men jag hoppas dom får in sina 10 pack med ”pure beef burger” snart igen för mina burgar (höhö) sina och jag har inte sett dem till salu på länge. Kanske närmare norm-grillsäsongen
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Det dyraste är inte alltid det godaste @AndersMalmgrenAndersMalmgren skrev:
Har du testat hemgjord sylt på krusbär/svarta vinbär?
Blev en AW igår
Tyvärr var fläskfilen körd lite länge på min man annars var det riktigt bra
Lite att skölja ner med blev det också
Den var väl inget att skriva hem om men slank ner iaf
Tyvärr var fläskfilen körd lite länge på min man annars var det riktigt bra
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Lite att skölja ner med blev det också
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Den var väl inget att skriva hem om men slank ner iaf