Hej
Brukar ibland ta snabbnudlar när man är hungrig och vill ha något snabbt.
Bara varm vatten och sedan ta påsen som följer med nudlarna sedan är det klart.

Men om man köper storpack av äggnudlar så får man själv smaksätta då det inte följer med någon liten påse.
Så vad använder ni för att smaksätta äggnudlar?

Finns det färdiga påsar man kan använda till äggnudlar föresten, har inte sett några.
 
Maggi sås används här hemma av de som äter nudlar på det sättet...
 
jag brukar köra med sriracha sås hot and sweet den med orange top
 
Sweet chilisås och soya
 
Buljong, sesamolja, risvinäger, soja, nån stark krydda typ sambal, socker, citron. Inte allt samtidigt utan utifrån dagens humör.
 
  • Gilla
LoweW och 2 till
  • Laddar…
 
  • Gilla
  • Älska
LoweW och 1 till
  • Laddar…
Brunsås med kantareller.
 
Teriyaki, används ibland till pasta också istället för den förhatliga ketchupen.
Testa senap annars, förvånansvärt bra till förvånansvärt mycket.
Steker ofta på lite kylskåpsrester också och då får det gärna steka med en bra klick Hoisinsås.
Har även återupptäckt den rostade löken som tillför både smak och lite textur.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.