Hej.

Vill bara höra om någon har byggt LB-hus, Ejdern som är ett 1½-planshus?
Hur är LB-hus att "jobba" med? Standarden? Grund, platta m. värme? Isolering?
Vad har ni gett för era hus, utan tillval? (Behöver inte vara detta hus)

Skulle gärna vilja se bilder från andra LB-hus.

MVH/ Therese
 
Hej, är alldeles ny här för dagen...vi sitter oxå med ny-byggnadsplaner och just från LB-hus. De verkar väldigt seriösa och trevliga, har bra standard känns det som. Var ska ni bygga? Har ni tomt ännu?
/Mvh Pottzy
 
Hej!
Vi håller på att bygga med LB-hus och vi är mycket nöjda så här långt.
De är mkt bra att ha och göra med och standarden är hög.
 
Vi har byggt med LB-hus och är mycket nöjda
Bra kvalite på huset och framförallt klart i tid vilket är mycket viktigt
Vi byggde en Pärluggla som numer heter Ugglan159 som vi fick nycklarna till lagom till jul förra året
 
Pottzy

Vi ska kolla på en tomt idag. Får se vad priset blir. Det är en ganska kuperad tomt, så sprängning är ett måste. Dock vet vi itne om detta huset passar. Tomten ligger utanför Borås.
 
Ingen mer som vill dela med sig....
 
Intressant, vi funderar också på att bygga LB-hus strax utanför Borås, även det på en ganska kuperad tomt. Vi har inte kommit så långt att vi är commitade ännu, men efter att ha sprungit på husvisningar i över ett års tid där det undantagslöst slutar med vansinniga budgivningar där man helst ska avstå från besiktningar, kunna flytta in samma dag och gärna bjuda några hundra tusen över marknadsvärde så har vi helt enkelt tröttnat.

Är det möjligen i Sjömarken ni ska sätta bo?
 
Smeddie

Nej, det är inte Sjömarken. Vi gillar inte det området eftersom husen ligger så tätt i det området. Vi kollar på Målsryd eller Dalsjöfors. Vi vill ha en större naturtomt´, utan grannarna tätt inpå.
 
Vi är just i startgroparna för att bygga Hussvalan, dock med helt egen planlösning. Att valet föll på LBhus var en kombination av kvalitet på huset, totalebtrepenad och säljaren. Vi har fått ett första utkast från arkitekten också som med lite jsuteringar nog kommer att spikas snart. Skall bli så spännande att komma vidare då vi fått vänta så många år på att få tomt (kommunal). Vi tyckte inte vi kunde välja hus innan vi visste vilken tomt det blev, men nu är vi igång. Har varit och tittat på ett Backsvalan som dock inte var klart, men så långt så det bra ut och byggarna verkade bra och trevliga vilket är viktigt. Kolla vilket byggbolag som skall sätta upp just ditt hus, det spelar stor roll för slutresultatet.
 
Hej allihop!! Vi har skrivit kontrakt på LB.hus Ugglan "102an"..Hus i vinkel med oinredd ö.vån...Vi skrev kontraktet innan dem gjorde om planlösningen,vilket vi är mycket glada över idag..Har tyvärr inte fått bygglovet godkännt än (inte ens fått någon handläggare),efter snart 3 månader..Men vi är mycket glada att vi valde LBhus,trevlig säljare ,som svarar på alla våra krångliga frågor (lite väl lång tid på sig att svara ibland)..Men säljaren känner väl ingen stress,men vi e ju riktigt "otåligt nyfikna"..Verkar vara som alla andra säger "bra" kvalite..Sen är det skönt att dem har totalentrepenad,som vi valt (jag ska dra elen)..Vi ska oxå spränga lite,men de tar deras dotterbolag hand om, för övrigt samma företag som gjuter plattan och utför markarbetet..Ska bli jättespännade när de väl drar igång..

MVH/Baritz
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.