Vi kommer ha ett ganska stort badrum (10 kvadrat) med ett fönster där det kommer att finnas plats för en "mysstol". Har tänkt mig någon slags stol eller fåtölj i rotting eller liknande som man kan sitta i och t ex måla naglar eller hålla ett öga på badande barn.

Finns det några tips på var jag kan hitta inspiration till detta?

Badrumsmöblerna kommer att vara i ek, kakel och klinker blir ljust (vit/grått eller vit/beige)

 
Vill du ha ljus, naturell rotting så har förstås IKEA en del prisvärda och inte så tokiga varianter att välja på.

Söker du något mörkare och snyggare ;) (ngn. speciell typ av rotting som kallas 'lacak' och 'crokorattan') dessutom med en mängd matchande ursnygga korgar, pallar osv. för förvaring i bla. badrum så finns det här http://www.artwood.se/ie-index3.html , hos Artwood en hel del läckert att välja på, dock bra mycket dyrare än IKEA ;), men de har rätt bra med återförsäljare runt om i landet och väldigt snygga fåtöljer och korgar.

Bruka har en hel del, fast det mesta i en gulbrun ton eller vitt, dessutom en svensk hemsida 'under konstruktion' (vilket den varit i flera år ::)).

Vill du ha något som tål fukt alldeles utmärkt och som dessutom kan lyftas ut på sommaren och tål alla sorters väder så finns det en 'konst'rotting som heter Hularo http://www.seasidegarden.se/, ser kanonfina ut men kanske är överkurs om man inte ska kombinera inne och ute, priset är rätt högt men det är ett snyggt material som klarar utelivet med hedern i behåll och kan tvättas med högtryckstvätten (suktar själv efter ett par fåtöljer under pergolataket så småningom ;))

MVH//Christina.
 
Hemmakatten
Faktum är att "vanliga" rottingfåtöljer trivs alldeles utmärkt i ett badrum. Den litet fuktiga värmen gör att rottingen håller sig "smidig och mjuk" och inte torkar ut och spretar lika mycket som när den står i ett vanligt, varm rum. :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.