Sågen vägde 48kg.

Jag har nyligen investerat i ett sågverk och ska i år såga eget virke för att bygga ett garage. Kåporna vore ett perfekt komplement för mitt projekt!
 
Svar : 48 Kg.

Klockrent att kunna skydda hörseln och lyssna på sin favorit podd samtidigt!
 
Svar: 48kg

Motiveringen: Är småbarnsförälder och oftast händer något, där sambon behöver mig, är när jag är mitt uppe i något högljutt. Så det blir mycket spring i trapporna med dottern på höften för sambon. Hade hon kunnat ringa mig i mina hörselkåpor hade jag kunnat gå till dem istället.
 
Mee denna kan man Äntligen kan man lyssna på "the man who sold the world" med Bowie och klippa gräset samtidigt
 
Svar 48kg
Med ett par hörselskydd från still jag kan skydda min hörsel samtidigt som jag kan lyssna på radio och ta emot samtal utan att behöva ta av hörselskydden och utsätta mig för skadligt buller.
 
Svar: 48kg

har ett hobby snickeri och har kört med enkla hörlurar från Jula

Problemet är att jag är i min egen värd när jag snickrar och frugan får skicka barnen och hämta mej
Med ett par bluetooth lurar så kan hon ringa istället
Har även en tinnitus som gör att jag behöver vara extra försiktig med hörseln
 
Svar: 48 kg

Pga. en nedsättning som innebär att jag inte hör högre frekvenser (tänk vissa larm och gräshoppor) så rekommenderas jag att vara särskilt försiktig med min hörsel. Dock vill jag gärna under långa och enformiga arbeten (nu senast rivning av kakelrester med multiverktyg och borrhammare) lyssna på musik eller en go' podcast. I kombination hörselskydd modell budget och mina in-ear hörlurar så fick jag därför rejält ömma öron. Ett par lurar av denna modellen vore därför mumma för hörsel OCH öronkomfort :).
 
Svar: 48 kg.

Har nyligen införskaffat mig motorsåg (Stihl) som jag är jättenöjd med, den enda som jag nu saknar nu är ett par hörselkåpor så man digga musiken man gillar.
Mvh
Roger
 
48 kg
Att skydda hörseln är ovärderligt. Kan man göra det med dessa lyxiga hörselkåpor är det ju givetvis en bonus! Snygga och stilrena från ett världsledande märke. Jag tillbringar mycket tid med gräsklipparen och med stök i köket när jag och familjen är i fritidshuset. Dessa kommer vara mycket populära både för mig och givetvis alla i familjen.
 
48 kilo

Jag är 44 år, jobbat i verkstad hela livet och med hobbyprojekt på fritiden, aldrig varit rädd om min hörsel tyvärr.
Fick en oerhörd uppväckning i somras när jag spräckte en trumhinna och det susade i öronen.
Hade tur den gången och det läkte. Har nig inte det igen tänkte jag o började använda hörselskydd även på fritiden, dock är de jag har hemma trista vanliga och jag saknar musiken när jag går och grejar. Dessa kåpor hade varit perfekta för mig…
 
SVAR: 48 kilo

Mina gamla Peltorlurar med radio har slutat fungera för flera år sedan. Varje gång jag tar på mig mina trasiga lurar vill jag köpa nya men prioriterar alltid andra verktyg framför denna "lyx".

Stihls lurar verkar lätta och smidiga och synk med telefon låter toppen för vårens och sommarens projekt
 
Svar 48 kg.
För att skydda min hörsel vid användande av min maskinpark av bensindrivna maskiner från Stihl (motorsåg, lövblås, röjsåg, trimmer, häcksax) måste Stihls hörselskydd vara den optimala utrustningen!
De om någon måste vara experter på att dämpa ljud från egna maskiner.
 
48kg.
Anväder ett par Peltor idag som är ihop tejpad, så de skulle sitta fint med ett par nya.
 
Svar: Vikten var 48 kg.
Behöver nya hörselkåpor i min vardag, men har inte ekonomin till det. Använder de både när jag jobbar med maskiner i verkstan och ute på gården.
 
Sågen vägde 48 kg. Gött att kunna lyssna på Raubtier och köra motorsåg.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.