Svar: 48 kg


Med en stor hästgård är det mycket träd och grenar som man behöver ta hand om, speciellt när det blåste lite kraftigare än normalt. Hagar ska rensas och likaså ska man ta vara på veden. I dagsläget kör jag med ett par slitna kåpor från Dackefejden, ett par nya skulle sitta fint och pluset är att de är från Stihö, då passar de även in med resten av redskapen.
 
48kg

Lyssnar nästan alltid på ljudböcker, när jag är håller på och fixar med saker som kräver hörselskydd så trycker de alltid mot hörlurarna vilket gör att jag måste pausa efter bara en kort stund. Vore kul att vinna dessa och slippa ha i hörlurarna och då kunna jobba längre och effektivare.
 
Svar: 48 kg

Jag har ett otroligt bra tålamod och en väldigt lång stubin, men oljud ljud kan verkligen sänka mig! Idag gör jag nästan inget manuellt arbete utan ljuddämpande hörlurar, men de jag äger har många år på nacken och ramlar isär vilken vecka som hest nu. Har en ny trädgård så kommer bli många timmar arbete i den i år och det hade varit skönt att få göra det i lugn och ro!
 
Svar 48 kg

Rent krasst behöver jag skydda mina öron bättre - idag blir d mkt jag ska ju bara utan att tänka på hörseln. Dessa skulle jag kunna ha på mig hela dagen o slippa ta av mig när d ringer när jag jobbar i verkstad/på tomt etc.
 
Svar 48 kg

Mycket bra att skydda sin hörsel när man kör röjsågen hemma :)
 
Svar: 48 kg

Då man arbetar med maskiner som låter och bullrar är det viktigt att skydda de snå öronen. Man vill ju kunna höra vad barnen har haft för sig om dagarna och höra deras underbara skratt
 
48, behöver dom.....
 
Svar: Den vägde 48 kg.

Jag, som inte är en handy woman, kan väl iaf få SE lite proffsig ut när jag hankar mig fram i nya projekt!
 
48 Kg
Som änka får jag fixa allt hemma själv, sånt som maken gjorde tidigare. Alla bullriga maskiner klarar jag, men några hörselskydd har jag inte, för de som finns är gamla och för stora för mitt huvud. Någon radio, eller ännu trevligare, musik, finns definitivt inte i dessa antikviteter. Ett par nya moderna skulle sitta fint på knoppen så man kan njuta lite när kroppen får slita med buller och vibrationer.
 
Svar: 48 kg

Hjälp jag har köpt en bondgård! Eller kanske inte en bondgård men en stor fastighet med 18000m2 gård där vissa delar inte varit utforskade sedan Marco Polo själv utforskade området. Dvs trimnings och röjningsbehovet överstiger lätt motivationen.
Men visst skulle det underlätta för mig och min Stihl röjsåg med lite musik i öronen under dessa svettiga dagar
 
Svar: 48kg
Motivering: Bra att kunna skydda hörseln hela tiden istället för att ta av sig kåporna för att svara i telefon.
 
48kg

Jösses vad snygga i den orange färgen. Ser dessutom ut att sakna extern antenn som fastnar överallt. Hoppas jag vinner annars får jag nog ta och beställa ett par....
 
Svar 48 kg

motivering: motorsåg, lövblås, röjsåg, gräsklippare m.m. Allt är Stihl, det enda som saknas i min Stihl uppsättning är ett par schyssta hörselskydd och vad skulle inte vara bättre än att få ett par av märket Stihl.
 
Hej,
Svaret är 48 kilo.
Ett par Stihliga hörselskydd är precis vad jag behöver för att kunna njuta av lugn och avslappnande musik samtidigt som jag röjer med motorsågen!
 
48 kg väger sågen ☺️

Dessa hörselskydd hade varit gott att ha i bilen, när man efter en dag på jobb-jobbet, trött i huvudet, fyller bilen med pratglada och livliga barn från byns alla hörn
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.