Först och främst, snodde denna bild från en annan tråd, hoppas att detta är okej! (köket som den tråden handlade om var för övrigt grymt snyggt! ;-))



Jag tycker att denna mosaik är sjukt snygg! Men till min stora förtvivlan såg jag den på ett ganska nyrenoverat Mcdonalds för ett tag sen (i västerås)... Är det nån här som har sett det på mcdonalds? funderade nämligen på om det bara var där dom körde med denna, eller om det finns en mängd nya mcdonalds som kör med detta kakel... Vore lite trist då, tycker jag...

Så vart har ni sett detta kakel??!!
 
I Luleå finns det oxå på Mc Donald's...

Men det är grymt snyggt!!
 
Tror jag sett det här med!
 
Sitter på toaletterna vid mcDonalds på erikslund i Västerås.
Alldeles för fint kakel för att sitta där?
 
Äsch, fy vad trist att det verkar finnas överallt!!! Tror visserligen att dom kör med nån kopia, men den ser ju ändå typ likadan ut... Riktigt tråkigt! Men jag tycker fortfarande att det är sjukligt snyggt!!! ;)
 
Upp med hakan :) Det är snyggt
Vem assosierar kaklet med MC Donald´s
God smak ;) ;)
 
Jag tror att mcd kört med renovering med en designer som fått inreda restaurangerna, så faktiskt tror jag det är det äkta kaklet som sitter i restaurangerna. Men som tidigare talare sa, upp med hakan, det är ju trots allt noga utvalt!
 
Jag kan garantera att Mc Donalds är en kopia!
Vi satte denna mosaik i vårat badrum förra våren och är jättenöjda med det.
Vi köpte det på golvpolen i malmö.
Strax där efter så hittade jag "samma" på hornbach för halva priset och köpte en provkarta och tog hem och gämförde. Det är mycket mindre lyster i kopian så vi körde på orginalet.
Strax där efter så började hamburgerhaket att smälla upp sin mosaik och jag gick on och kollade och kunde enkelt konstatera att det var av den billigare sorten.
Man ser inte mycket skillnad, men den finns där!
Oavsett så är båda typerna väldigt fina, och vi är otroligt nöjda med vårt. Även 1,5år senare!!!
 
T
McDonald´s i Svedala har också den mosaiken, tror nog att alla McDonald´s som rustas upp eller nybyggs inreds med den mosaiken. Verkar vara ett nytt koncept där alla restauranger ska se likadana ut, i alla fall dom restauranger som tillhör "Svenska McDonald´s".
 
Kaklet på McDonalds (iaf de i Stockholm) heter Mosaik Amber 116 och är levererat från Kakelspecialisten.
 
jag tycker det är brist på fantasi att välja samma mosaik som finns på alla McDonaldsrestauranger, kopia eller ej... hemma kallar vi den mosaiken "McDonaldsmosaiken" alla vet precis vad vi menar :D
 
den mosaiken finns på ett café i hudiksvall oxå. måste vara den ser lika ut iallafall
 
Verkar vara populärt på restauranger då jag sett den på en restaurang i Linköping. Grymt fint är det, men som sagt, lite tråkigt att just McD använder sig av det...
 
A
I uppsala finns den också på mc Donalds. Hur viktigt det är med kopia eller inte, säger väl dom som har den kanske. Den e jättesnygg men jag har sett den lite för mkt på krogar, caféer, hemme hos osv osv men...
 
Bisazza är proffs på mosaik. Billigt? Knappast. 1000-2500/kvm. Minsta kvantitet 2 kvm enligt de butiker jag snackat med i Sthlm.
Det finns en del snyggt att se här: http://www.bisazza.it/
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.