1 634 läst · 3 svar
2k läst
3 svar
Bästa vetemjölet?
Jag skulle behöva lite tips på riktigt bra vetemjöl. Vi pratar enkelt vitt bröd, typ baguetter. Kör nu med Manitoba Cream, och det känns väl hyfsat bra. (Läste förut om bråket mellan Jan Hedh, som gärna använder Manitoba, och Sebastien Boudet, som tycker att det finns konstiga tillsatser i det. Vad Sebastien förordar fick jag ingen kläm på.) Jag har även testat Warbro kvarn, utan att bli så imponerad. Tråkigt nog brann den ner i somras.
En del verkar förespråka Saltå kvarn. Vad säger panelen om det?
Jag är ute efter bra smak förstås, bra lyft med stora bubblor, och skön seghet. Nu blir det mest ett kalljäs-recept från Pain de Martin som jag tycker ger bra bröd med liten arbetsinsats. Självklart vill jag ha bästa förutsättningar vad gäller mjölet, så vad väljer jag?
En del verkar förespråka Saltå kvarn. Vad säger panelen om det?
Jag är ute efter bra smak förstås, bra lyft med stora bubblor, och skön seghet. Nu blir det mest ett kalljäs-recept från Pain de Martin som jag tycker ger bra bröd med liten arbetsinsats. Självklart vill jag ha bästa förutsättningar vad gäller mjölet, så vad väljer jag?
Jag gillar Labans!
Liknande trådar
-
Bästa kombo FTX-ventilation, luft-vattenvärmepump och golvvärme?
Värme allmänt -
Absolut bästa silikon / fogen mellan golv & list (täta mot silverfisk)
Golv -
Hur fixa detta tak på bästa sätt?
Färg, Måla & Tapetsera -
Vilket är bästa budgetmärket enligt er?
Verktyg, Maskiner & Fordon -
Er bästa lösning för att undvika att möbler sjunker ner i gruset?
Grund & Markarbeten