Vi skall bygga ett hus i nyfunkisstil med Trivselhus strax utanför Stockholm.
Vi har fått uppgift om att det tar ca 14 veckor att bygga från det att huset levereras och undrar nu hur det har sett ut för er som byggt med TH. Har tiderna hållits? Har allt gått bra och har ni varit nöjda?

Familjen Nacka (det verkar vara många på forumet som skall bygga här, kul!)
 
Vi har 19 veckor från leverans. Huset kom v 38 på fredag och ska vara klart för slutbesiktning om två veckor. Det komer det tyvärr inte att vara men nästan klara kommer dom att vara. Vi kommer iallfall att flytta in i månadsskiftet.
Men när dom väl jobbar så går saker fort men från stomresning så dröjde det ganksa många veckor som dom inte var här. Runt 7 veckor. Så då var vi lite nervösa.Men det har funkat bra och visst hade det varit skönt om dom var helt klara men...
 
Vi har byggt ett TH i funkisstil i Järna (Södertälje) och så här ett år sen vi flyttade in är vi toppen nöjda! Vi har haft otroligt mycket strul under resans gång, livsfarlig elektriker, snickaren var helt omöjlig att prata med osv. Vårt hus var inte klart efter de 16 veckor det skulle ta, vi flyttade in men det tog ca 6 veckor till... TH har hela tiden ställt upp på oss till 100%, det har inte varit deras fel.

I övrigt är vi som sagt var nöjda, vi älskar vårt hus!
 
Hade varit intressant att få veta vad Ni betalt, inflyttningsklart per kvm?
 
Hej igen!

Tack för era svar.
Vi betalar 2,7 miljoner för huset (exkl. tomt). Då är det med alla tillval, såsom bastu, braskamin, rostfria vitvaror, högre takhöjd osv. Huset är nästan 180 m2, så det motsvarar ett m2-pris på ca 15000 kronor.

Familjen Nacka
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.