Skall ni ha dusch i nedre toaletten ? Det skulle jag rekommendera i a f. Då kan ni använda nedre arbetsrummet som sovrum om det behövs i framtiden.
 
Ett tips är att lägga vindstrappan ovanför den andra trappan, då spar ni utrymme på vån 2 (under förutsättning att den inte hamnar utanför taket på vindan då förstås). Det blir rätt snyggt att låta
den sträva hela vägen från markplan...

N
 
En fundering angående tre barn. Det kanske vore bra att fundera på att ha något allrum eller dyl så ni kan vara ifred i ett rum och era barn har någonstans att ha sina kompisar när de blir odrägliga tonåringar ;)
 
Varför inte fler fönster på gavlarna? Då utnyttjar man ju faktumet att både kök och vardagsrum är hörnrum och man får ett genomgående ljusinsläpp.
 
Kommer ni att använda groventren som huvudingång som ska användas dagligen så kommer ni att tycka att utrymmet blir trångt tro mig.. Hade en liknande lösning på huset vi byggde å groventren blev en riktig miss.

Groventren ska vara rymlig så man rymmer både att klä av å på barnen utan att stångas med väggen andra kläder å garderober.

Smart med ett stort skafferi det var ett +:)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.