Vi ska göra en ganska omfattande renovering av entreplanet i vårt tillbyggda funkishus från 1935. Vi ska blåsa ut två rum och göra ett kök av dom. öppna upp en vägg mellan två rum för att bli luftigar. Flytta en annan vägg. byta två ytterdörrar, byta balkongdörr samt fixa till två entretrappor (måste antagligen rivas och byggas upp igen). Dessutom ska ska vi bygga till en altan/trädäck.

Finns det någon som har rekomendationer på firma eller hantverkare som man kan anlita som kan ta ett helheltsansvar som är seriös och kvalitetsinriktat och naturligtvis inte är alltför dyr?

Oändligt tacksam för alla tipps man kan få

Tirez
 
Vi har använt oss av ett svenskt/lettiskt bolag som heter Omren (numera Andrab) för ombyggnaden av vår källarvåning. Vi som vi är mycket nöjda med dem. Vill du ha kontaktuppgifter till dem så skicka ett PM.
 
Kan Du skicka mig kontaktuppgifterna till detta svensk/lettiska företag, också, Tack?
Behöver omgående SERIÖSA & PRISVÄRDA : SNICKARE+målare(både inomhus & fasad)+elektriker+STENLÄGGARE., m.m. för min husrenovering inom Haninge kommun.

Mvh/IPAD
 
Dal-Flytström Byggnads AB jobbar uteslutande i Bromma. Att dom kan välja att göra så borde tyda på att dom sköter sina jobb bra.
Bromma är ju inte såå stort, och ett dåligt rykte skulle sprida sig snabbt och tvinga dom att söka sig utanför postadressen.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.