Hej!

Jag har problem med vår ung och förstår inte riktigt vad beror på är.
Det ena problemet är jag tillagar mat och har ställt in maten att tillagas vid 200 grader. Jag öppnar ugnen för att röra om. Temperaturen faller till 80 grader under mindre än ett par minuter.

Det andra problemet är när jag vill tillaga mat vid 275 grader. Ugnen kommer aldrig upp över 200 grader.

Är det någon som vet vad det beror på?
Jag har inga problem att skruva i ugnen om så det ska behövas. Jag gör det ofta med vår andra hushållsapparater.

Ugnen jag använder är en Cylinda IB130RF.
 
Såvida du inte har anledning att tro att juristintresserade forummedlemmar har koll på ugnar föreslår jag att du ställer frågan någon annanstans.
 
  • Gilla
anaitis
  • Laddar…
globaljuggler globaljuggler skrev:
Såvida du inte har anledning att tro att juristintresserade forummedlemmar har koll på ugnar föreslår jag att du ställer frågan någon annanstans.
Aj då...missade det
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.