För 6-7 år sedan tecknade vi kontrakt med ipo att få fiber , sedan väntade och väntade vi , ipo började gräva lite här och där, under entreprenörer gick i konkurs, och så fortsatte det och vi fick ingen info. Men så för 1-1,5 så tog man ny fart och skulle istället för att gräva hänga upp kablarna i befintliga stolpar. Och på några månader kom det entreprenörer och jobbade så att vi fick inkopplad fiber som funkar, men lämnade arbetet halvfärdigt. Kablarna hänger och slänger i vinden, utan att vara ordentligt fastsatt, skräp ligger slängt, och så har det varit nu i ett års tid. Kablar och fiber som är slarvigt uppdragna och löst hängande på en stolpe i skogsmiljö.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Oorganiserade och löst hängande fiberkablar på en stolpe ute i naturen med skog i bakgrunden.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Ett virrvarr av oordnade och löst hängande fiberkablar runt en stolpe i en grön, övervuxen miljö.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Arg
kashieda
  • Laddar…
Fiberslang/duct (de tunna i olika färger) som hänger så öppet kommer snart, är nog redan, så spröda av solljuset att de går sönder när man bara rör vid dem, kan inte tänka mig att de är UV-godkända. Redan efter ett år märks det på fiberslang/duct hur de påverkats.
Tyvärr har det varit "vilda västern" i många IP-Only projekt, idag har de en ny företagsledning förhoppningsvis bättre men mycket gammalt finns kvar.
 
  • Gilla
JohanLun
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.