Status
Tråden går ej att kommentera.
Hej!

Väggarna är nu igenstängda och innertak med lister är uppsatt. Vi valde vitlaserad innertakspanel från fabrik, det blir assnyggt!

Innertakslisterna skulle också varit laserade enligt vår beställning men de verkar ha missat det. De tar dock kostnaden för att målaren fixar det istället... kanon FHV! :)

Vissa innerdörrar börjar komma på plats och vi har tagit en första kontakt med målaren. Det verkar dock inte som om målningen kommer igång förrän under vecka 33.. Har dock börjat titta på tapeter, svårt val det där!! Men det blir nog bra till slut...

De flesta byggsopor har jag nu kört bort, lite ris, ved och lastpallar (samt en hel del takpanneskärvor) kvar bara. Baksidan är helt ren, vilket var en förutsättning för att grävaren idag kunde hyfsa till baksidan rejält! Det börjar verkligen ta form nu... Kanske hinner med att så gräsmatta i år, i alla fall på baksidan, får se! :wow:

Vi har blivit lovade att få flytta in v37, och snart ska vi säga upp lägenheten - det börjar närma sig nu... :D

Duschvägg är inköpt från Skånska Byggvaror, gjorde ett riktigt klipp!! Hittade också ett Svedbergs C140 hörnbadkar till ett kanonpris..

Ska börja kika lite på badrumsmöbler så småningom men tänkte se vad vår kommande plattsättare kan erbjuda först. Det kommer att bli Kakelproffsen i Falun.

Friggebod, JABO knutförråd 15m2 är inköpt och kommer att byggas upp av mig på i förväg grusad och paddad yta på tomten, med LECA-block ca 20st som grund. En sak är då säker - att man kommer att ha att göra på sin semester!! ;)

Till slut kommer lite bilder på innertakspanelen och en glad son som springer runt i sitt nya hus, fler bilder senare!

/Jocke
 
G
Välj tapeter som är okej, inte de allra finaste ni hittar. Huset kan ju fortfarande ha sättningar och det vore ju synd om de fina nya tapeterna går sönder. Kul det går framåt för er! :)

Kram The Nanny C
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.