Status
Inte öppen för fler kommentarer.
Upptäckte i lördags att vindskivorna har grundats med vit färg från fabrik. Även dessa, i likhet med foder och knutbrädor, ska vara i falurött och måste alltså bytas.

Efter kontakt med Björklidenhus konstaterades att det var deras tabbe, men förhoppningsvis kunde de få med rödgrundade skivor med en leverans redan idag. Det vore naturligtvis mycket enklare om skivorna byttes innan takpannorna läggs på (vilket sker idag).

Återigen en mycket förtroendeingivande och trygg kontakt med Björklidenhus. Fel uppstår naturligtvis, frågan är som sagt hur man hanterar dem. Björklidenhus verkar förstå exakt hur man skapar nöjda kunder! d^_^b
 
Hej hej,
Vet ni när ytterpanelen som ni saknar på vissa ställen kommer att sättas upp? Vi tycker att det har tagit väldigt lång tid på vårt hus utan att de lagt igen de bitar där det inte finns någon ytterpanel. Måste nog fråga snart om det verkligen är bra att det står så där öppet.
 
Tjena! Jo, jag tror att de skulle sätta upp dem i v.2, som vi har förstått det ska allt utvändigt (plus innerväggar) vara klart mot slutet av nästa vecka.

I den här kylan vill man ju inte gå miste om varje gnutta isolerande lager som man kan få tag på med tanke på både byggfläktar och skenande elpriser...
 
Precis.
vi var inne häromdagen. "Det blir inte varmare än så här" Med byggfläkten på max. hehe
 
D
Hej !

Tänkte kolla om ni kan ange hur mycket ni fått lägga i detaljplansanpasskostn mellan tummen och pekfingret.
Vi ska bygga med LB och deras kalkyl är 65.000 kr.
 
Hej!

Björklidenhus tog 24 000:- för anpassning till detaljplan, vilket gör att LB:s 65 000:- låter strykande nära ett rån. :)

Detaljplanen för Krisslinge Park ställer ju snarare krav på enkelhet än på speciallösningar, så jag kan nog tycka att deras kalkyl för vad någon extra timme vid ritbordet kan kosta är lite väl mastig.

Lycka till! //Andreas
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.