Status
Inte öppen för fler kommentarer.
Hej! Vi ska bygga Åhus från Myresjöhus. Det vore väldigt kul om det finns någon som kommit längre med byggandet och kan dela med sig av bilder på huset. Tack på förhand:)
 
Hej. Vi ska också bygga ett Myresjöhus modell Åhus i kristianstad. Plattan ska gjutas i december för att huset sen ska komma i början av januari, Så det är med spänd förväntan man väntar på att huset ska bli klart nu;)
 
Å, vad roligt:) Då ligger ni en bra bit för oss. Vår tomt är inte markberedd än. Vi bygger vårt i Alsike, Knivsta. Har ni gjort några val invändigt än? Vi funderar på genomgående golv i valnöt ... Har ni fått något inflyttsdatum?
 
Vi har gjort många ändringar. Ska ha liggande fönster fram för vi ska ha kök mot framsidan med. Sen har vi altandörr o ett långt fönster i lilla allrummet med för att vi ska sedan ha ett tralledäck som ett L runt huset. Tagit väck lilla arbetsrummet o gjort allrummet större. Flyttat väggen 60cm till dom andra sovrummen så dom blir 10,5 kvadrat istället. Sen ska vi ha puts o carport som sitter ihop med huset. Sen är det massa andra saker som jag inte kommer på just nu;) Du får gärna fråga något om ni vill så kanske jag kan svara. Va hade ni för grundpris på erat? Vi hade 2,4 milj med puts o carport sen har vi en massa tilläg till det. Mvh patric
 
Hejsan! Vi har idagsläget inga ändringar vad det gäller själva husbygget. Möjligvis funderar vi på att göra ett loft över det stora sovrummet och badrummet. Vårat grundpris blev 2,179 kr med carport. Vi tycker de ska ha så mycket carporten ca 100 000 kr så funderar på att fixa det själva/Hälsningar Jonna
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.