Status
Inte öppen för fler kommentarer.
När vi sålde vårat hus 2004 tecknade vi en säljarförsäkring med tillhörande besiktning hos Anticimex, genom Svensk Fastighetsförmedling.
Enligt informationen skulle det lösa alla problem för oss om dolda fel dök upp vi skulle varken behöva ha kontakt med köparen eller Anticimex, dom skulle sköta allt.
Men det tog inte så lång tid innan problemen dök upp och vi fick hotfulla brev från köparen vi kontaktade Anticimex men dom tyckte inte att det var deras problem inte ens när vi blev stämda på över en milion kr.
Under årens lopp har vi fått högvis med papper från köparens advokat och alla lika obehagliga.
När det äntligen i höst blev dags för huvudförhandling i tingsrätten fick vi reda på att Anticimex hade ingått förlikning med köparen redan 2007 och lämnat oss i sticket. Förlikningen blev känd så sent att den inte godkändes som bevisning och på inrådan av vår advokat och rättens ordförande ingick vi förlikning med säljaren.
Vi var helt enkelt psykisk slut efter åren med press från köparen och någon hjälp från Anticimex fick vi ju inte tvärtom.
Till saken hör att besktningen var grovt undermålig.
När vi sedan försökte reklamera försäkringen hos Anticimex fick vi kalla handen direkt.
Vi har sedan skickat in handlingarna till Allmäna Reklamationsnämden.
Svaret från Anticimex till ARN var kort och gott ta inte upp fallet det är för komplicerat för Er.
Dom vill att ARN också skall lämna oss i sticket hoppas att det inte blir så
 
På dom bara!
 
G
har förlorat 750000 .- pga anticimex osriösa besiktningar.ett gott råd ta aldrig in dom iert hus!!!!!!!!!har efter 6månader inte kunnat sluta med sömntabletter.arn är inget att luta sig emot.Vår advokat verkar inte heller särkilt hoppfull,såg PLUS ikväll och fick ändå hopp om att medierna kan ta tag i detta vore ju bra om vi som är drabbade gjorde en gruppamnälan,SKRIV OM DETTA NI SOM ÄR DRABBADE!!!!!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.