Vi är lite intresserade av A-hus villa Edsviken.
Är det någon som byggt det eller annan villa via A-hus??

Edsviken - A-hus villor

Vi har lite ändringar vi skulle vilja göra med en liten utbyggnad på baksidan (liknande den som ligger på ena kortsidan) det verkar dock bli dyrare och mer komplicerat än vi hoppats. Det är tydligen enklare ju färre utbyggnader man har och ju rakare och mer fyrkantigt huset är.

Alla reflektioner är välkomna!
 
  • Gilla
Agite
  • Laddar…
Vill gärna höra från folk som byggt det, se bilder å så, vad det kostade till slut å allt....

INFO INFO INFO!!! :)
 
  • Gilla
Agite
  • Laddar…
Hej på er.
vi tittade på Edsviken och gillade det skarpt när vi var på husexpo första gången. Nu slutade det med ett annat hus av många anledningar.

Det var verkligen ett härligt hus att gå in i, stor dubbeldörr, högt upp, modern och långa fönster osv. Lite märkligt kök kanske och möjligen lite "träig" känsla, men den är ju som baken så att besöka ett är absolut ett måste.
Helt klart värt ett besök!
Kolla annars på sidan Välkommen till HusExpo - Sveriges största villa - och fritidshusmässa!.
 
  • Gilla
Agite
  • Laddar…
Vi fick spontant ett väldigt positivt intryck av villa Edsviken när vi besökte Husexpo. Efter 2 st rundvandringar + många foton i huset åkte vi hem och funderade.

Vi har tänkt lite fram och tillbaka och insett att man aldrig kommer att hitta ett hus som är helt perfekt utan ändringar är nästan ett måste.

Är det någon som har erfarenheter de vill dela med sig av ändringar på planlösningar?? Både när det gäller A-hus och andra tillverkare.
Det verkar vara skillnad...
 
  • Gilla
Agite
  • Laddar…
A
Vi föll också för Edsviken till en början så vi kontaktade deras återförsäljare i dec. -06, om priser å andra frågor osv. Innan vi kom till "rätt" återförsäljare (bara det va nog ca 7 samtal med olika omkopplingar) så blev vi erbjudna jätte mkt material att kolla på. Våran återförsäljare ville inte ge nån info överhuvudtaget först, om vi inte bokade in ett personligt möte, men med lite påtryckningar så skulle han skicka det material vi blev erbjudna av A-hus andra återförsäljare. Har fortfarande inte fått något...
 
Anna Robban

Låter inge vidare... Vi har ännu inte varit i kontakt med A-hus. Vi har däremot fått tips om ett företag som heter Mälarvillan som bygger lokalt här i Västmanland. De bygger mycket utifrån kundens önskemål och vi tänkte därför ta med Edsvikens ritning för att höra deras ideér och prisuppgifter.

Låter som om ni inte har fått så gott intryck från A-hus.
Har ni funderat på några ändringar på Edsviken??
 
A
Vi föll pladask för hela kittet först. Vi har inte planer på att bygga riktigt inom de närmsta ,och det är väl tur iof. När vi va in i Edsviken i våras igen, kändes det inte alls lika dant, inte alls som att "komma hem". Hela grejen med öppet mellan uppe och nere i vardagsrummet känns jätteopraktisk! Annars gillar jag undervåningen men... Edsviken blir det nog aldrig! Dessutom tyckte jag att deras visningshus hade blivit bra slitet utvändigt ( invändigt också) på ett halv år och det e ju inte så lyckat! Ju fler hus man ser och ju längre tiden går så kommer man närmare det man egentlign vill ha tror jag.
 
Anna Robban

Vi har ju som sagt bara besökt Husexpo 1 gång, det blir någon fler gånger innan vi bestämmer oss. Har planer att åka till Gbg för att besöka Husknuten.
Har ni varit på flera permanente husvisningar ni kan rekommendera??
 
Blev det en mälarvilla tillslut?
 
Har legat lågt med husletande nu ett tag. Väntar fortfarande på förhandsbesked.
Vi har dock haft kontakt med Anders på Mälarvillan men inte gått vidare. Det kanske blir en Mälarvilla i slutändan... måste få lite ny energi och lust igen att ta tag i det hela igen.

Har varit i Irsta och sett ert hus på håll! Tjusigt!!
Nu när ni kanske hunnit "boa" in er lite. Har ni några bra tips ang. planlösning. Något ni gjort och ångrar eller något ni gjort och absolut rekommenderar???
 
Absolut har vi kan vi bidra med våra synpunkter, jag sänder dessa senare ikväll i ett PM.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.