Det är gammal tradition att använda glaserade kakel under fönster, men som du skriver gäller det mestadels stenhus. Lite enklare att använda fönsterbleck i träfasaden, men varför gör man samma med stenhus här? Det regnar och snöar inte bara i Sverige;)

Gavelpannor: använde dom för vårt ved / cykel förråd som jag byggde för några år sen. Trodde det passade bättre ihop med valmat tak.

Det går inte att bifoga bilder här i bloggen (varför inte?), så jag skapade en lite tråd med bilder i tillbyggnads forum.
https://www.byggahus.se/forum/tillbyggnad/260734-ved-cykelforrad-med-gavelpannor.html#post2285474
 
Det ser ju riktigt bra ut!
 
Du kan inte infoga bild i snabbsvarsrutan, utan måste klicka på Utökat svarsformulär för att få tillgång till funktionen.
 
Hej Marlen,

av någon anledning fungerar det inte här heller med utökat svarsformulär. Provat flera gånger. Har Windows 7 / chrome version 44.0.2403.125 m (64-bit). Men ta det lungt, du har säkert viktigare grejer att kolla nu tillbaka från semester :)
 
Det går tyvärr inte att infoga bilder i bloggkommenterarna riktigt på samma sätt som man infogar bilder i foruminläggen. För att infoga en bild i bloggkommentarerna så måste man först ladda upp bilden någonstans och sedan länka till den bilden.

Infogar Robert Kooijmans bilder:


 
Ja varför inte hela vindskivor i keramik???????
 
G
Jag minns från min tid i Belgien de fantastiska husen. Kan tipsa om denna sajt: http://uglybelgianhouses.tumblr.com/
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.