Jag måste få berätta en sån charmig historia om ett husköp som en av våra forumgudar berättade för mig via pm i måndags. Ja, jag gör det med hans tillåtelse. Han vill vara anonym, så jag kallar honom bara forumguden.

Du kan läsa blogginlägget här: Ett torp, en forumgud och massor av snickarglädje
 
S
Är din fru duktig snickare, fastän hon inte snickrat förr? Hur går det ihop?
Jaja, lycka till... det blir nog fin fint!
 
T
Målerimaskin P40 liten och behändig målarmaskin ytterst lämpad för utomhuspanel – även keramiska beläggningar snabb inställning och färgbyte en återbetalningstid på ca 20 000 meter målat träpanel/brädor, motsvarande 20 timmars produktion!

Läs mer information av målerimaskin P40 under vår produkt beskrivning, klicka här: http://kristers.jetshop.se/malerimaskin-p40-p-31629-c-250.aspx
 
Så fint, och så bra tankar om renoveringen. Vilken lyx att ha ett så lugnt ställe vid en sjö (antar jag eftersom det skulle dit en båt =) Det är alltså ett riktigt spåntak på huset? Jag trodde inte att det fanns kvar förutom på kyrkor! Går det inte bara att lägga om spånet?
https://mittuniversum.wordpress.com/tag/stickspan/
 
DanielF:
Haha, ja det kanske var luddigt formulerat, men vad jag menar är att hon inte snickrat yrkesmässigt tidigare utan klarar sig på att hon är väldigt händig allmänt......
Hoppas detta bringade lite klarhet i dimman
 
lavin:
Jättefint torp som har (det beryktade ordet) potential.
Det kommer att renoveras tidsenligt som sagt, dock inte hardcore med enbart "äkta" gamla material utan även nya med gammal stil och rätt känsla.
Dock kommer där inte finnas många bitar plast om jag säger så...

Sticketak i all ära men hållbarheten är nog sådär, ska oljas och annat klabb. blir nog ett listtäckt papptak som fanns på gamla torp alt. ett tegeltak.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.