Inget slår en utomhusdusch för att svalka sig under varma sommardagar. Vill du ha en avskild plats med väggar eller funkar det med en dusch med insyn/utsikt?
Fundera på vilken plats i trädgården som är praktisk för en dusch och om det kommer att behövas någon form av dränering eller avlopp. Bygg duschen så att den smälter in i din trädgård och följer den stil du har i trädgården. Tänk på miljön och använd biologiskt nedbrytbara tvål och schampo när du duschar.

Du kan läsa blogginlägget här: 11 underbara utomhusduschar
 
Hemmakatten
Härliga duschar! Blir verkligen inspirerad att ta tag i utedusch hos oss då vi faktiskt har dragit fram vattenrör när vi byggde huset för 7 år sedan.
 
Madelene S
Kul att ni blev inspirerade. Det låter ju helt fantastiskt att rördragningen redan är klar. Ni har nog er utomhusdusch klar redan till sommaren :)

Boken Glasbetong : murar av ljus kan vara en inspirationskälla för den som funderar på att bygga utomhusduschen i glasbetong. Blocken finns i massor av härliga färger.

För mer inspiration om hur glasbetong kan kombineras och användas som "smycke" i trädgården.

Här kommer ytterligare en idé till utomhusduschen som går att bygga i olika material som t.ex. tegelsten, glasbetong eller gatsten.

Lycka till med projektet!
 
Madelene S
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.