Tänk så här:
- Du får ett av de här husen gratis.
- Väg inte in i vilken del av landet huset ligger.
- Du ska bo där resten av livet.
Vilket hus väljer du då?
Jag berättar här längst ner vilket jag hade valt.

Du kan läsa blogginlägget här: 8 toppenhus - vilket väljer du?
 
Islinge Udde!
Jäklar vad nice!
/Custard
 
Islinge udde för min del också....
 
Det röda i Danderyd, om jag får nöja mig med den högra delen. Jag vill inte ha något palats.
 
Inget för mig.

Tycker att jag har det bättre där jag bor nu :)
 
Villa Morningside! För den magiska trädgården och läget.
 
Villa morningside eller Värmdö
Värmdö för gammalt i nytt!
Och för jag ser mig sitta på klipporna en sommarkväll med grabben med varsitt fiskespö i handen. Eller i båten med några kompisar
villa morningside för en trädgård som är: fy fan underbar och för att sambons önskan skulle gå i uppfyllelse med ett bibliotek.
Hm hm hm

värmdö vinner med hästlängder känner jag efter detta inlägg...
 
Villa Morningside eller Norra villlavägen?

Norra villavägen vinner!
 
Morningside (avskyr iofs namn på villor). Men om det är ett krav att man *måste* bo där resten av sitt liv, så skulle jag inte kunna tacka ja till något av husen, skulle kännas rätt tungt liksom...
 
Alla är mycket för stora för mej. Möjligen Snäckvägen eftersom fasadmaterial och trädgård verkar vara mindre arbetskrävande. Förstår att man måste anlita hjälp med fastighetsskötseln som ägare till dylika fastigheter. Dock skulle jag känna det som att huset äger mej och att jag arbetar där som fastighetsförvaltare. Nej tack.
 
Svårt när man inte får tänka på läget, då det som står på min toplista när jag väljer hus är 1. Läget, 2 läget, 3. Läget...

Det är ju som du är inne på Marlen, resten går att göra något åt. :)

Men Lidingö vid vattnet känns som ett bra läge, så för mig får det bli Islinge
 
Inget av dom har garage???
Då är det inte komplett...

//AA
 
Inte Islinge, för nära till grannarna, för liten tomt.
Svårt att se vilka som har bäst läge/tomt på dessa bilder.
Göteborg, om det ligger vid vattnet.
Annars kanske Värmdö eller Saltsjö.
Men jag skulle nog leta efter något mer manageable, med mera charm.
 
Först så hade jag ej valt någon av dom med tanke på att ingen var i Halland, och ej lantligt, men skulle ju ej bry sig om vart huset var placerat utan bara ägna tid åt själva husen.

Så om jag bortser sjöstränder med båtplatser och storleken på de olika tomterna och bara koncentrerar mig på själva husen så blir mitt/mina svar så här.

Troligen så väljer jag huset i Göteborg eller Danderyd, men om jag skall bo där i hela mitt liv så kommer jag ej att kunna städa huser i Göteborg. Så då bör det nog Danderyd huset. Det har ett fantastiskt kök och alla sovrum som jag/vi behöver. Men hade Duvnäs huset ett bättre kök så hade jag valt det huset med tanke på fasaden som dessutom ej behöver underhållar med målning mm med tanke på att det Ej är trä.

Det enda jag ville lägga till till detta (som ej är själva huset) är Poolen från Lomma huset och Duvnäs tomten (som är helt underbar). Satte sedan huset på en tomt i Halland så är lyckat total. :)
 
Hm jag hade inte velat ha något av dessa hus faktiskt. Fanns inget som riktigt föll mig i smaken. Klart jag kan tänka mig att bo i någon av kåkarna men det är inga drömhus för mig.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.